.

.

RO Szerelvények Tee 1/4 NPT X 1/4 push-X 1/4 push-a KT-03

RO Szerelvények Tee 1/4 NPT X 1/4 push-X 1/4 push-a KT-03

HUF 1971.00 HUF 2073.60

Készleten
A raktárban.


Szerelvények Tee 1/4" BSP X 1/4" push-X 1/4" push-ban, KT-03
1/4 hüvelyk unió könyök standard sorozat quick connect unió könyökét használta, 1/4 inch OD matracon 1/4" NPT.
Vevő is megtekintheti ezen termékek
Szállítási & Csomagolás
a nemzetközi standard szállítási csomagnak.
A szállítás Általában a termékek vannak raktáron, a parancs lenne küldött ki a raktárból belül 2-9 munkanapon belül a fizetési igazolja, hogy a vatera piacterén. Amennyiben bármilyen forró termékeknek átmenetileg nincs raktáron, a szállítási idő hosszabb lett, mint vártam. Felvesszük önnel a kapcsolatot a lehető leghamarabb megkérdezni, meghosszabbítása vagy módosítása másik elem, vagy bármilyen javaslatot. A szállítási díjak tartalmazzák a szállítási költség, kezelés, csomagolás, valamint a kapcsolódó munkaerő, de nem behozatali adó. Egy szállítási módot csak akkor támogatja, hogy a hajó csomagot a vevő helyi legközelebbi pick up rész. Szállítási idő nagyon különböző, a szállítási módot választott a megrendelése során. Az alábbi rész a szállítási magyarázat :
Post Légi Levél vagy Csomag : szállítási idő egészen más, különböző területeken, még ugyanazon a helyen. Speciálisan a rush szezon, egyes területeken több, mint 2 hónapja, még 4 hónap kézbesíteni a csomagot. Kérem, értse meg, ez a Post levegő valós helyzetet.
China Post Hétköznapi Plus/ Post Finnország Gazdaság : csak gyűjtött, valamint a Szállítás az interneten az információ, nem követés során az utat.
SPSR/ IML : egyes területeken kell a vevő vegye fel csomagját a SPSR szakasz. Oroszország több mint 900 veszi fel a szakasz az ügyfél könnyű felszedni a csomagot 260 városok. Ha nem kaptunk csomagot, hogy hosszú idő után küldte a csomagot, kérem, forduljon hozzánk bizalommal nélkül. Az ügyfélszolgálat megoldja a problémát hamarosan.
Vissza & Tőzsde A Politika
Ha a termékeket észlelt, mint a sérült, vagy dolgozni, ha kapott, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba követő 7 napon belül számlát beszerezni a return merchandise authorization (RMA). Mi kicseréli, vagy-visszatérítés idő után visszaigazolást tárgyalás. Kérjük, értesítsen minket, ha elkészíti küldje vissza ki, adunk részletes utasítás szállítási cím. Kérjük, ellenőrizze a termék azonnal, amikor kapott. Ha bármilyen sérült találták meg, kérjük, Kár Jelentés a hajózási társaság. Szükségünk lesz dokumentum hajózási társaság visszatérítés.
Behozatali Adó Behozatali adó nem szerepel fizetés, - a vevő felelőssége. Behozatali adó nem fordulhat elő, az egyes parcellák, de lehetséges más országban. Szeretnénk együttműködni a vásárlók egyéni engedély, például a dokumentumok, engedélyezett, illetve egyéb igények a vámhatóság. Ha a vevő követelmény rendelési érték csökkentése az adó elkerülése érdekében, kérjük, értesítsen minket, vagy mark annak érdekében előzetesen. Mi segítünk önnek. ( túl alacsony érték okozhat vám-büntetni nem lehet elfogadható)
Egész Eladó nagyon örülünk, hogy működik együtt az egész eladó, mix érdekében, dropshipping stb hosszú távú. pedig ajánlatot a jobb ár. Tehetünk többnyire OEM egész vásárlás érdekében, kérjük lépjen kapcsolatba velünk a részletekre.
Lépjen velünk kapcsolatba, üdvözöljük, lépjen kapcsolatba velünk valamit, mi volna az emberek, hogy szolgálja, hogy minden kérdésre. Kínai Üzleti Órák & GMT+8 9 : 00 – 18 : 30, hétfőtől péntekig. Szombat, vasárnap, üzenet folyamat lassabb, mint a normál. Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk először is, mielőtt bármely vita vagy negatív/semleges visszajelzést. Lehet, hogy némi késlekedés miatt a világ időzóna különbség. Ha a válasz nem érkezett meg 48 órán belül, kérjük ellenőrizze a spam illetve értesítsen minket

Alapjellemzők

Típus:
Vízszűrő Alkatrészek
Márka Név:
coronwater
Modell Száma:
KT-03
kapcsolat:
1/4 NPT - 1/4 push in - 1/4 push-ban

A legjobb ajánlatok