.

.

érintse meg a kapcsolót a led szalag egyetlen szín rf led dimmer 12v 24v vezérlő 2.4 G vezeték nélküli távirányító 4 csoport ellenőrzési 16A

érintse meg a kapcsolót a led szalag egyetlen szín rf led dimmer 12v 24v vezérlő 2.4 G vezeték nélküli távirányító 4 csoport ellenőrzési 16A

HUF 3726.00 HUF 4384.80

Készleten
A raktárban.


érintse meg a kapcsolót a led szalag egyetlen szín rf led dimmer 12v 24v 5v vezérlő 2.4 G vezeték nélküli távirányító 4 csoport ellenőrzési 16 A
1. Paraméterek :
Vezérlő
Üzemi hőmérséklet : -20-60 fokos
Tápfeszültség : DC5 V -24 V
0utput : 1 csatorna
Kimeneti áram :
Statikus erő : :
Kimeneti feszültség : 12 V
Érintse meg R emote Ellenőrzés
üzemi hőmérséklet : -20-60
tápegység üzemmód : AAA * 3 ( nem tartalmazza )
feszültség : 1,5 V * 3
átviteli frekvencia : 2.4 Ghz-es
energiafogyasztás készenléti üzemmódban : 0.015 m W
készenléti áram : 60u A
üzemi áram : 200u A
emissziós áram : 10m A
távoli távolság : kb 30m
készenléti idő : 6 hónap
távirányító súlya : 94g
Summarization
2.4 G adatkezelő az újonnan bevezetett vezeték nélküli high-power LED vezérlő a cég. Ez felvértezi érintőképernyős távirányító, érintse meg a távirányító fogad el, nagy pontosságú kapacitás touch control technológia, akkor válassza ki a színt kell egy gombnyomásra. Kényelmes, egyszerű. Minden vezérlő rendelkezik egy globálisan egyedi cím kódot, annak érdekében, hogy megakadályozzák zavart okozott szabályozásával ismételt cím kódot. Minden vezérlő felszerelhető négy távirányító, lehet elérni több irányítók a szinkronizálás az irányítást. Használják irányítja a különböző lámpa, amelynek forrása a fény, LED-es. Például, pont fényforrás, rugalmas, világos szalag, fali lámpa mosó, üveg, fali lámpa, stb. Ez számos előnnyel jár, mint a kényelmes csatlakozás, könnyű használat mások. Hogy képes elérni egyetlen ellenőrzési, valamint a csoportos vezérlés, könnyen a felhasználó használni.
Külső Méret (mm)
Vezérlő Használati útmutató :
Antenna : 2, 4 G távirányító jelet fogadó antenna; Funkció : ki/be, majd mode gombot, nyomja meg hosszan a gombot, akkor kapcsolja ki/be a kimeneti vezérlő, nyomja meg röviden a gombot az üzemmód váltáshoz; Mérkőzés : a mérkőzés kódot, lásd a 4. alkalmazott vizsgálati módszerek; tiszta kód, az a folyamat, amelynek során adatkezelő, ha már nem szeretné használni a távirányítót, hogy már-kódot, majd lehet elérni azzal, elszámolási kód, működési módszerek : vezérlő ki van kapcsolva, nyomja meg a "Meccs" gombot, majd kapcsolja be, tesztelni távirányítóval, ha nem tudta irányítani a távirányítóval, azt jelzi, hogy a művelet sikeres, ellenkező esetben ismételje meg ezt a műveletet.
DIP : 3. Ábrán látható. Használják a megfelelő négy csoport cím kódok a vezérlő
5. Teljesítmény : teljesítmény indikátort, világít, ha csatlakoztatott külső tápegység;
6. Jel : RF jel jelzője, akkor villog, amikor a fogadó megfelelő távirányító jel;
7. Bemeneti/ Kimeneti felület : a vezérlő tápegység bemenet, mind a terhelés kimeneti port, lásd Ábra 4. 1. Táblázat a részletes leírás.
Nem.
Név
Típus
Leírás
1
V-
Bemeneti
A negatív tápegység
2
V+
Bemeneti
A pozitív tápfeszültséget
3
V+
Kimenet
Pozitív kimenet
4
V+
Kimenet
Pozitív kimenet
5
CW
Kimenet
Negatív kimenet
6
WW
Kimenet
Negatív kimenet
1. táblázat
Távirányító használati útmutató
1. az on/off gombot 2. csoport ellenőrzése 3. fényerő+ 4. fényerő-
5. 1. csoport 6. 2. csoport 7. 3. csoport 8. 4. csoport 9. fényerő beállító gyűrűt
1. Mérkőzés a kódot a távirányító
A vezérlővel vezérelhető egyszerre négy távirányító, először is, meg kell, hogy egyezzen a vezérlő távirányítóval. Ha megfelelő kódot kell használnia a "játékot" a "DIP". A munkafolyamat vezérlő, ha az első tárcsa a "be" (6. Ábra), nyomja meg a "Meccs" gombot, majd nyomja meg az on/off gombot a távirányítón, ha a jelző a "Jel" villog, akkor ez azt jelenti, hogy a címet kód illeszkedik sikeresen, másik három csoport ugyanaz. Az a folyamat, amelynek során, akkor lehet használni a csoport ellenőrzési, ha minden tárcsázza vagy a "ki", akkor lehet csak használni, a globális irányítás.
Használati Utasítás
Vannak 64 érintse meg a gombot, (pont), a panelt, érintse meg a távvezérlőn, a funkció minden kulcs, mint az alábbi : on/off gomb : kapcsolhatja be/ki a vezérlő kimenet bármely tagállam; kontroll csoport, kiválasztása figyelem ezt a címet kód illeszkedik a távirányító, akkor lehet elérni átfogó ellenőrzése figyelem; fényerő növelése kulcs, teljes fényerő növelése, minden alkalommal, amikor megnyomja ezt a gombot, a fényerő sorozat hozzáadása 1, összesen 10 szint; fényerő csökkentése érdekében kulcsfontosságú, teljes fényerő csökkentése, minden alkalommal, amikor megnyomja ezt a gombot, a fényerő sorozat mínusz 1, összesen 10 szint; 1.

Alapjellemzők

Elem Típusa:
Dimmer
Modell Száma:
RF203
Max. Terhelés Teljesítmény:
192
Jellemzők:
kapcsoló led szalag
Márka Név:
AHAHOLA
Anyag:
Műanyag
tanúsítási:
CE,EMC,FCC,CCC,RoHS
Garancia:
1year
Bemeneti Feszültség:
Dc 5v-24v
Kimeneti Áram:
16
Kimeneti csatorna:
1
Fordította:
ellenőrzési Csoport
is_customized:
Yes
Áruház:
Suwell
egyszínű led rf dimmer:
Igen
led dimmer 12v:
Igen
Anyag:
Műanyag
led dimmer érintés:
Igen

A legjobb ajánlatok