.

.

PU'Aimetis Gyár közvetlen biztonsági kamera lencse M12 interfész F2 fix rekesz HD 1080P 6mm CCTV lencse

PU'Aimetis Gyár közvetlen biztonsági kamera lencse M12 interfész F2 fix rekesz HD 1080P 6mm CCTV lencse

HUF 1474.00 HUF 1819.80

Készleten
A raktárban.


Gyári közvetlen biztonsági kamera lencse M12 interfész HD 2 MP 6mm CCTV lencse A vállalat továbbra is az a tétele, a hitelesség alapján, ügyfelek legfelsőbb, valamint a minőség garantált, hogy a legjobb szolgáltatásokat keresztül minden igyekezetünk! Ígérjük : ugyanaz a minőség, az ár optimális, ugyanaz az ár a minőség a garancia! Gyári közvetlen értékesítés árbevétele határozottan ár-érték arány! MEGJEGYZÉS : én gazdag kell hozzá IR (IR650, IR : 850, IR940) megjegyzi, nem megjegyzi, alapértelmezésben nem növeli IR. A vásárlás 50 PCS lencse, küldünk ingyenes szállítás a DHL, EMS, illetve más futárszolgálat !!! Paraméterek : Formátum : 1 / 2.7 " fókusztávolság : 6.0 mm Iris Meghajtó : Fix Mount : M12x0.5 Átlós Látószög (1 / 2.7 ") : 48 ° Méretek : 14.0 X16.0 MEGA : 2 MP Garancia :
1. Minden árut szeretnénk eladni a jó minőségű, de szigorú vizsgálat előtt, hogy ők szállítják. Igyekszünk a legjobb, hogy elkerüljék a minőségi probléma.
2. Ígérjük, garancia a minőségi egy év, majd a javítás ingyenes. A visszatérő szállítási kell fizetni az ügyfél.
3. Az ön elégedettsége a mi termékek garancia. Ha nem elégedett a termékkel, akkor vissza az árut, hogy az exchange-de kérem, kommunikálni velünk, mielőtt vissza. A postaköltség díj nem téríthető vissza, vagy a megrendelő felelős minden vádat az adatszolgáltató, illetve reshipping.
4. Minden vissza elem kell, hogy legyen, jó állapotban. Biztos alatt újra eladható állapotban. Visszajelzés : A kliens elégedettség, pozitív visszajelzések nagyon fontosak számunkra. Kérem, kérem, hagyjon pozitív visszajelzést, 5 csillag, ha elégedett vagy az árukat vagy szolgáltatásokat. Ha bármilyen probléma van a termékek vagy szolgáltatások, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba először is, mielőtt elküldi a negatív visszacsatolás. Mi mindent megteszünk, hogy oldja meg a problémákat, s az ön számára a legjobb vásárlói tapasztalatok.
Köszönöm a vásárlást

Alapjellemzők

Márka Név:
PU'Aimetis
Modell Száma:
2MP-6MM

A legjobb ajánlatok