.

.

Sinairsoft Airsoft Golyós csapágy dugattyú fej, 8 lyuk (High-End Változat) a Ver.2/3 AEG Sebességváltó (új típus) Ingyenes Szállítás

Sinairsoft Airsoft Golyós csapágy dugattyú fej, 8 lyuk (High-End Változat) a Ver.2/3 AEG Sebességváltó (új típus) Ingyenes Szállítás

HUF 3002.00 HUF 3372.30

Készleten
A raktárban.


Alapvető része a korszerűsítés az Airsoft AEG
Alumínium Dugattyú Fej golyóscsapágy megújult, hogy hatékonyabb legyen
Átalakítását, a terület, a kikötő, a fej elülső & a teljes tömeg
Ez teremt rettenetesen ropogós lövés hang
Megerősített dugattyú fej nyújt extra időtartama alatt gyors & elhúzódó tüzelés
Alkalmas Verzió 2 / 3 AEG Gearbox
Termék Bevezetés :
Anyag : behozott Aerail alumínium
Szín : Piros vagy kék
Téma : nyolc O-gyűrű, szellőző magas -flow tervezés
Bruttó tömeg : 20g
13.99 darab 6.99 darab 15.99 darab 15.99 darab darab darab 12.99 darab
Hely Érdekében,
Mielőtt forgalomba a parancsot, kérem comfirm részletek velünk, ha a kérelmet a elemek, te vagy a felelős minden további, vám, díjak, közvetítői díjak, illetékek, valamint az adók behozatalát az országba. Ha szüksége van egy alacsonyabb rendű érték az a rend, hogy elkerüljék a behozatali adó, kérjük ossza meg velünk, hogy mennyire.
Visszatér
Mindig az a legjobb, hogy kiszolgálja a vevőket, hogy mi lehet. Mi visszatérítjük önnek ha visszatér a tételek számított 15 napon belül a számla tételek bármely okból. Azonban a vevőnek kell majd ellenőrizze, hogy az elemek visszatértek az eredeti állapot. Amennyiben az áru sérült vagy elveszett, amikor visszatért, a vevő feladata lesz az ilyen kár vagy veszteség, mi meg nem adja a vevő a teljes vételárat. A vevő meg kell próbálnia, hogy a fájl igény a logisztikai cég, hogy visszaszerezze a költség, kár vagy veszteség.A vevő felelős a szállítási díjak vissza az elemeket.
Szín Eltérés
Különbségek a szín oka lehet valamilyen más ok, mint a színes tükrözi a monitor, világítás, háttér stb. Azonban, ha úgy gondolja, hogy a tétel kapott a megfelelő szín, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, hogy ha visszatér, vagy visszatérítés lehetséges.
Visszajelzést
Az elégedettség, pozitív visszajelzések nagyon fontosak számunkra. Kérem, hagyja el a pozitív visszajelzést, 5 csillag, ha teljesülnek a tételek vagy szolgáltatások. Ha bármilyen probléma van a termékek vagy szolgáltatások, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, mielőtt elhagyja a negatív visszacsatolás. Mi mindent megteszünk, hogy oldja meg a problémákat, s az ön számára a legjobb ügyfélszolgálat.

Alapjellemzők

Márka Név:
WoSporT
Modell Száma:
8 lyuk
szín:
Piros

A legjobb ajánlatok