.

.

Ingyenes Szállítás!Új Vezetékes Hálózati Érzékelő, füstérzékelő A Fogadó alkatrészek füstérzékelő Riasztó gsm riasztó rendszer

Ingyenes Szállítás!Új Vezetékes Hálózati Érzékelő, füstérzékelő A Fogadó alkatrészek füstérzékelő Riasztó gsm riasztó rendszer

HUF 2770.00 HUF 2916.00

Készleten
A raktárban.


Új Vezetékes Hálózati Érzékelő, füstérzékelő A Fogadó alkatrészek füstérzékelő Riasztó gsm riasztó rendszer
Termék Leírás :
1.Működési feszültség : DC12 V-DC30 V
2.Riasztási áram : 10-25m A
3.Működési hőmérséklet : Kisebb vagy egyenlő, mint 12m A
4.Működési hőmérséklet : -10 ~+55 Celsius Fok
5.Működési páratartalom : Kevesebb, mint vagy egyenlő, mint 95%RH
6.Riasztás kimenet : vezetékes hálózati kimenet
7.Riasztás jelzőfény : a LED
8.Kimutatására terület : 20 négyzetméter
9.Érzékenység : 0.5 db/m
10.termék súly : 0.21 kg
11.A termék Mérete : 103*53mm
Csomag Tartalma
1 x Vezetékes füst érzékelő Köszönöm, látogasson el a boltba üdvözöljük a következő. Telepítési Útmutató Ha kell, akkor is forduljon a rendőrség, tűzoltóság, kórház, vagy egyéb személyzetet, hogy gyere haza azonnal. Lépjen kapcsolatba a gyermek/idősebb, hogy erősítse meg, függetlenül attól, hogy jó, vagy kell asistance.
Több Vezeték nélküli&Vezetékes Érzékelők/Detektorok a választ, ha szükséges, vagy konkrét követelmény,Kérjük, kattintson venni :

A szállítás
A szállítási módon kiválasztjuk a legjobb, leggyorsabb neked szerint a különböző országokban. Mivel a China Post Levegő Csomagot tiltja az akkumulátor, akkor általában a hajó elem keresztül a Holland Posta ,Singapore Post vagy a Svéd Posta helyett. Kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velem bármikor, ha bármilyen kérdése.Szeretnék u egy jó nap!
A nyilatkozat
Ha úgy dönt, a DHL vagy a Fedex,A politika minden ország más, lehet, hogy ki kell fizetni a kiegészítő vám, díjak.Nem tudjuk megváltoztatni.De kijelentem, alacsony ár.Hogy elkerüljék a magas vám, díjak.Ha a csomag 1-3 kg, akkor az alapértelmezett kijelenteni, $20-$50.Ha bármilyen egyéb követelmények. Kérem, hagyjon üzenetet nekem.Minden vevő köteles egyértelműen a vámon.Ha a csomagot nem tud megoldani, megsemmisül. Ez nagyon nagy veszteség.Az adatvesztés elkerülése érdekében. Kérjük, válassza ki a megfelelő szállítási szolgáltatások.köszönöm.

Alapjellemzők

Típus:
Füstérzékelő
Márka Név:
eMastiff
Modell Száma:
YWD1
is_customized:
Yes

A legjobb ajánlatok