.

.

Drvien által úszó akkumulátor medence tisztító 3110 bluetooth vezérlés okos telefon, önálló diagonstic ingyenes szállítás

Drvien által úszó akkumulátor medence tisztító 3110 bluetooth vezérlés okos telefon, önálló diagonstic ingyenes szállítás

HUF 356130.00

Készleten
A raktárban.


Legújabb Vezeték nélküli Modellt drvien által úszó akkumulátor medence tisztító 3110 bluetooth vezérlés okos telefon, önálló diagonstic ingyenes szállítás
Termék Leírás
The3011 (a fényképezőgép smart phone alkalmazás) robot medence porszívó egy új típusú, rendkívül hatékony, energiatakarékos medence tisztító robot. A speciális, számítógép vezérelt programot, akkor tisztítsa meg a medence falak alsó automatikusan. Ugyanakkor, a szűrők, a medence vize pedig megszabadul a lebegő részecskék nélkül cserélje ki a víz a medencében. Ez összesen környezetbarát.
A biztonságos működés érdekében a tisztább működik a 24 v-os egyenáram. Kérjük, olvassa el ezt a felhasználói kézikönyvet, mielőtt használja .
Nevét A 3110 robot medence porszívó Névleges bemeneti feszültség, frekvencia adapter 100-240 V AC, 50/60 Hz Max töltési Feszültség adapter 21 V±0.2 Vdc Töltés Valuta 3.5 Akkumulátor időtartama max 2h Szűrési kapacitás 20m3/h Szűrő sűrűség 60/80mesh Kúszó sebesség 12.5 m/min, IP Fokozatú Tisztító-IPX8 Maximális medence mélység 2m Távoli távolság >20m üzemi hőmérséklet Charging0~+40 C;Kiadás : -20~+60 C
Op eration
Figyelem
Tartsa a felső kezelni a tisztább a medencébe, Győződjön meg róla, hogy üres a beszorult levegő bent, akkor A tisztább merítse bele a medencébe emelet.
Panel
Távirányító
A Bluetooth vezérlő interfész
tisztítsa meg a szűrőt tálca
1) nyissa meg a szűrőt a tálcára,balra a kart fel(kép 4-6),vegye ki a(picture4-7),tálca(picture4-8),nyissa ki a hátsó tálca (picture4-9)
2) Használja a vizet, fogadó, hogy mossa meg a tálca(4-10 kép;kép 4-11)
3) Után mossa zár a tálca jelenik meg, mint a kép 4-12
4) Tedd a szűrő tálca vissza gép
Csomagolás
Csomagolási Adatok : műanyag könyörögni + karton dobozban
Szolgáltatásaink
1) Magas minőségű termékek
2)találkozunk a piaci igények folyamatosan nyújtó új, nagy teljesítményű modellek
3) a Jótállási időszak is1 évvel az átadás napjától, illetve az állandó, a szerződési feltételeknek megfelelően létrehozott 1999/44/EK Irányelv a 25-ik Május vonatkozó garancia az eladó a fogyasztói áruk, valamint a helyi törvény, a Vásárlás országában az Európai Unión belül.
4) Jó, ha az értékesítés,eladás előtti szolgáltatások
Megjegyzések :
1. Ha úgy dönt, EMS, néha, mi lesz, hogy a szállítás a DHL,UPS,a Fedex,a TNT,SF Express szerint a tényleges helyzet. Kérjük erősítse meg, hogy ön elfogadja, ezt még a vásárlás előtt.
2. Ha úgy dönt, DHL, néha, mi lesz, hogy a szállítmány az EMS,UPS,a Fedex,a TNT,SF Express szerint a tényleges helyzet. Kérjük erősítse meg, hogy ön elfogadja, ezt még a vásárlás előtt.
3. Ha úgy dönt, a Fedex, néha, mi lesz, hogy a szállítmány az EMS,DHL,UPS,TNT,SF Express szerint a tényleges helyzet. Kérjük erősítse meg, hogy ön elfogadja, ezt még a vásárlás előtt.
4. Ha úgy dönt, SF Express, néha, mi lesz, hogy a szállítmány az EMS,DHL,UPS,a FEDEX,a TNT, a tényleges helyzetnek megfelelően. Kérjük erősítse meg, hogy ön elfogadja, ezt még a vásárlás előtt.
5. Annak érdekében, hogy a csomag adja át a vevő helyi szokások simán, akkor bejelenti a napirendi pont, mint pc-n, azt mondani, hogy "Ajándék csak, nincs kereskedelmi értéke". Ha kell a teljes árat, vagy egyéb érték szerepel, a Kereskedelmi Számlát, kérjük, tudassa velünk, ha vásárolni.
6. A nyelv használati útmutató az angol.
7. Csepp szállítás üdv. Kérjük, töltse ki a teljes, helyes csepp szállítási címet.

Alapjellemzők

Típus:
Porszívó Alkatrész
Modell Száma:
3110

A legjobb ajánlatok