.

.

800w 3m3/h Magas Hatásfok Merülő Szivattyú HÁLÓZATI 220V Fúrólyuk Szivattyú

800w 3m3/h Magas Hatásfok Merülő Szivattyú HÁLÓZATI 220V Fúrólyuk Szivattyú

HUF 37800.00

Készleten
A raktárban.


Merülő Szivattyú AC Öntözésre
Paraméter adatok Modell : Y3.5 SD3-60/12-800 W Feszültség : 220v50hz Teljesítmény : 800w Max. áramlás : 6m 3 /h Névleges áramlás : 3 m 3 /h Max. fej : 60m Névleges fejét : 45m Járókerék db : 12db Kaliber : 1 inch Kábel : 30m Outlet anyaga : réz
Az ügyfél :
Mély kút szivattyú szigorúan tilos alapjárat
Ha egy új nos, csak hogy játszani, kérjük, fordulj meg, amíg a szivattyú lőtt fel a vizet. Ha nincs víz, a szivattyú leáll, üledék a cső belsejében fog megegyezni, megállapodni, hogy a szivattyú be a véralvadási, ami a szivattyú kártya gép, nincs víz. Ha ez a helyzet, nincs víz szivattyú, kérem kapcsolja ki. Hosszú idő, károsítja a szivattyú motor.
Funkciók Teljes fejét,teljes feszültség Olaj-elmerül a motor,lehet, merülési mélység : 100 m Motor automatikus védelem Anti-homok szerkezet Minőségbiztosítási Nagy áramlási Réz motor 304 rozsdamentes acél tengely
A VEVŐ FELELŐS A SZÁLLÍTÁSI & KEZELÉSI KÖLTSÉGEK. SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGEK HATÁROZZÁK MEG A HELYZETÉT A VEVŐ, MAJD A TÖMEG A TÉTEL ÉRTÉKESÍTETT.
SZÁLLÍTÁS NEM KERÜL SOR, AMÍG A FIZETÉS ÉRKEZETT.
FIGYELEM NEMZETKÖZI VÁSÁRLÓK : KÉRJÜK, ADJON MEG EGY TELEFONSZÁMOT, SZÁLLÍTÁSI CÍM, ÍGY TUDJUK, A TÉTEL SZÁLLÍTJUK ÖNNEK. NE FELEJTSD el, EGYÉB DÍJAK, AMELYEK ÁLTAL FELSZÁMÍTOTT, A FUVAROZÓ(PÉLDÁUL : vámkezelés adó ráfordításként). EZ VALAMI OLYAN, HOGY NEM TUDJUK IRÁNYÍTANI, ILLETVE EGY KIEGÉSZÍTŐ DÍJ A SZÁLLÍTÁS.
AZT IS JAVASLOM, HOGY HASZNÁLJA A MÁSIK HAJÓ MÓDON, PÉLDÁUL : LÉGI VAGY TENGERI.
MI VISSZATÉRÍTJÜK A PÉNZÉT, HA AZ ELEM MEGKAPJA EGYÁLTALÁN NEM MŰKÖDIK, HACSAK NEM SZEREPEL AZ, HOGY "CSAK ALKATRÉSZEKRE" VAGY "NEM ÜZEMKÉPES ÁLLAPOTBAN." A VÁSÁRLÓ FELELŐS MINDEN SZÁLLÍTÁSI DÍJAT. HA A TÉTEL ÉRKEZETT A HELYSZÍNRE MI AD A VISSZATÉRÍTÉS.
ELEMEK BELÜL VISSZA KELL JUTTATNI 14 NAPON HOZTÁK, HOGY A VEVŐ.
ÜGYFÉL-ELÉGEDETTSÉG NAGYON FONTOS SZÁMUNKRA. KÉRJÜK, HOGY KÜLDJÖN NEKÜNK EGY E-MAILT VAGY ÜZENETET ELIEXPRESS BÁRMILYEN KÉRDÉSE, ÉSZREVÉTELE, VAGY PROBLÉMÁJA.
VÁSÁRLÓK : NÉZZE MEG A VISSZAJELZÉST, S MONDD, BIZALOMMAL. NEM MEGYÜNK EL VISSZAJELZÉSEKET A VÁSÁRLÓK SZÁMÁRA, AMÍG NEM KAPUNK VISSZAJELZÉST. AMENNYIBEN PROBLÉMA MERÜL FEL, AKKOR KÉRJÜK LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA, MIELŐTT ELHAGYJA SEMLEGES VAGY NEGATÍV VISSZACSATOLÁS; EZ LEHETŐVÉ TESZI SZÁMUNKRA, HOGY A VEVŐ PROBLÉMA MEGOLDÁSÁHOZ.
GYŐZŐDJÖN MEG RÓLA, HOGY HOZZÁ MINKET A KEDVENCEKHEZ, MAJD NÉZD MEG A TÖBBI TÉTELEK!

Alapjellemzők

Használat:
Víz
teljesítmény:
Elektromos
Nyomás:
Magas Vérnyomás
Elmélet:
Centrifugális Szivattyú
Szerkezet:
Egyfokozatú Szivattyú
Alkalmazás:
Merülő
Modell Száma:
Y3.5SD3-60/12-800W
A Standard, vagy a nem Szabványos:
Normál
Névleges Áramlás:
3m3/h
teljesítmény:
800W
Feszültség:
220v50hz
max. áramlás:
6m3/h
Névleges vezetője:
45m
Max. Fej:
60m
Járókerék DB:
12 db
Kaliber:
1inch
kábel:
30m
Outlet Anyag:
Réz
Üzemanyag:
Elektromos

A legjobb ajánlatok