.

.

CG40-3-1.1 kis csavar, rozsdamentes acél önfelszívó szivattyú hot melt ragasztó

CG40-3-1.1 kis csavar, rozsdamentes acél önfelszívó szivattyú hot melt ragasztó

HUF 133920.00

Készleten
A raktárban.


CG Típusú Rozsdamentes Acél Csavar a Szivattyú
Az importőrök csatlakozás : tömlő, belső, mind külső menet, csipesz, gyors (plusz usd$22.00), karima (plusz usd$44.00), DC meghajtók (plusz usd$22.00).
CG egy új, rozsdamentes acél csavar a összekeveredtek a rotary-kiszorításos szivattyú. A nagy hatásfokú, erős, önálló abszorpciós kapacitás számos előnye van, nehéz a közlekedés a különböző médiumok, amelyek jelen vannak a szivattyú szállítási. Ezért, rozsdamentes acél csavar egy idegen országban ismert, mint az univerzális szivattyú. Ez a szivattyú nem lehet megvalósítani, még a munka semleges vagy maró folyadékok, tiszta vagy csiszolás, folyékony, vagy könnyű előállítani egy folyadékot tartalmazó gáz buborék folyadék, magas vagy alacsony viszkozitás, beleértve a szálak, folyékony anyagot tartalmazó, valamint a szoftver.
1.Nem nehéz részecskék különböző folyadék mintavételi, mérési, hűtési, szállítási, közlekedési, terjesztése, forgalomba, majd a palackozás
2.Átviteli folyadék van a gravitáció, nem áramlását nem lehet szállítani
3.Átviteli közeg hőmérséklete nem haladhatja meg a 60 fok
4.Szállító nem korrozív
5.Szivattyú test : rozsdamentes acél 304
Rozsdamentes acél csavar a szivattyú működik, van egy spirál kettős spirál rotor állórész unalmas bolygó forgó tengelye körül az állórész, a rotor - légmentes kamrában képződik között az állórész-helyettes egy folyamatos, egyenletes, a hangerő lesz, változatlan közepes a szívó oldalon, nyomja meg a végén a szállítószalag. Mivel ez az ötletes működik, hogy a rozsdamentes acél csavar, hogy egy általános jellemzője a szivattyú kívül. A leginkább figyelemre méltó jellemzői :
√ a közlekedés magas viszkozitású média. Attól függően, hogy mekkora a szivattyú maximális viszkozitás 37,000 cps média -200000 cps.
√ a folyékony kimenet folyamatos, egységes, stabil nyomás, izgatottság kicsi, ez nem változik az érzékenység, a folyékony összetevőket.
√ az egyszerű arányos közötti kapcsolat az áramlási sebesség. Állítható beállításával a forgalom sebességét, párosított-val változtatható fordulatszámú motor, ez lehet egy változó kiszorításos szivattyú.
√ a nyomást lehet automatikusan beállítani a kimenő cső ellenállás. 0-50 (kg/cm 2) nyomás, a felhasználók könnyen a kívánt nyomást. Így, energia-megtakarítás, hanem az is, hogy elkerüljék a nyomás túl magas vagy túl alacsony ahhoz, hogy befolyásolja a folyamatot.
√ egyszerű szerkezet, kevesebb viselet, könnyű karbantartás. Összehasonlítva más típusú szivattyúk : A centrifugális szivattyúk képest rozsdamentes acél csavar nem kell telepíteni a szelep, a flow stabil lineáris áramlási. Pedig dugattyús képest egy rozsdamentes acél csavar jobb önálló abszorpciós kapacitás, magassága legfeljebb 8,5 méter, a víz szívó. Valamint a rekeszizom képest rozsdamentes acél csavar a szivattyú a közlekedés különböző vegyes szennyeződéseket tartalmazó gáz illetve szilárd részecskék, vagy szálak a média, hanem a közlekedés különböző maró hatású anyagok. Összehasonlítva a fogaskerék szivattyú, rozsdamentes acél csavar a szivattyú a közlekedés magas viszkozitású anyagok. Pedig dugattyús, rekeszizom, fogaskerék szivattyú, rozsdamentes acél csavar használható gyógyszeripari töltő-mérés.
1.Összekötő tengely
2.Mechanikus tömítések
3.Universal együttes
4.Csatlakozó keret
5.o-gyűrű
6.Nyomás sapka
7.o-gyűrű
8.szivattyú test
9.csavar
10.csavaros hüvely
11.Szivattyú fedél
Szivattyú iqdentiflcation :
A VEVŐ FELELŐS A SZÁLLÍTÁSI & KEZELÉSI KÖLTSÉGEK. SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGEK HATÁROZZÁK MEG A HELYZETÉT A VEVŐ, MAJD A TÖMEG A TÉTEL ÉRTÉKESÍTETT.
SZÁLLÍTÁS NEM KERÜL SOR, AMÍG A FIZETÉS ÉRKEZETT.
FIGYELEM NEMZETKÖZI VÁSÁRLÓK : KÉRJÜK, ADJON MEG EGY TELEFONSZÁMOT, SZÁLLÍTÁSI CÍM, ÍGY TUDJUK, A TÉTEL SZÁLLÍTJUK ÖNNEK. NE FELEJTSD el, EGYÉB DÍJAK, AMELYEK ÁLTAL FELSZÁMÍTOTT, A FUVAROZÓ(PÉLDÁUL : vámkezelés adó ráfordításként). EZ VALAMI OLYAN, HOGY NEM TUDJUK IRÁNYÍTANI, ILLETVE EGY KIEGÉSZÍTŐ DÍJ A SZÁLLÍTÁS.
AZT IS JAVASLOM, HOGY HASZNÁLJA A MÁSIK HAJÓ MÓDON, PÉLDÁUL : LÉGI VAGY TENGERI.
MI VISSZATÉRÍTJÜK A PÉNZÉT, HA AZ ELEM MEGKAPJA EGYÁLTALÁN NEM MŰKÖDIK, HACSAK NEM SZEREPEL AZ, HOGY "CSAK ALKATRÉSZEKRE" VAGY "NEM ÜZEMKÉPES ÁLLAPOTBAN." A VÁSÁRLÓ FELELŐS MINDEN SZÁLLÍTÁSI DÍJAT. HA A TÉTEL ÉRKEZETT A HELYSZÍNRE MI AD A VISSZATÉRÍTÉS.

Alapjellemzők

Használat:
Víz
teljesítmény:
Elektromos
Nyomás:
Magas Vérnyomás
Modell Száma:
CG40-3-1.1
A Standard, vagy a nem Szabványos:
Normál
Szerkezet:
Csavar A Szivattyú
Áramlás:
3m3/h
fej:
50M
Sebesség:
1400R/PERC
Outlet Kaliberű:
40mm
teljesítmény:
1.1 KW
Feszültség:
220v/380/50hz
Szívó:
8,5 m
Legmagasabb viszkozitás a folyadékok:
37000-200000Cps
Üzemanyag:
Elektromos

A legjobb ajánlatok