.

.

Új szilikon valódi bőr férfi hamis méter szexbaba a nők csontváz modell csepp hajózás hajózás

Új szilikon valódi bőr férfi hamis méter szexbaba a nők csontváz modell csepp hajózás hajózás

HUF 30780.00 HUF 61560.00

Készleten
A raktárban.

Hossza : 22cm
Szélesség : 8cm
Magasság : 9.3 cm
súly : 0.8 kg Jellemzők : 1. Az importált orvosi szimuláció arcszíne szilikon 2. Gyönyörű, puha, mint azok az igazi női test 3. Nincs olaj szivárgás, Nem zsugorodik 4. Meg lehet változtatni a köröm bármilyen típusú színek
Termék frissítés
1.igaz, bőr színe,a piros talp,Kétértelmű véna...
2.ugyanaz, mint a valódi bőr..
3.a buteaful kemény Köröm
4.Különböző keménységű szilikon, vegyes,hozzon Létre egy más érzés, más-más...
b efore mosás csak kenet egy kis por, egy a lábát,
akkor mossa a víz alatt-top..nagyon tiszta..
miután száraz,kérjük, kenet egy kis por újra,
Drágám,kérlek nézd meg figyelmesen a vásárlás előtt :
1.szimulációs mód vagy láb láb élni, mint egy prototípus,a penész gyártási technológia modell.Mindaddig, amíg a penész termékek,kézi demould folyamat elkerülhetetlenül hagyja szánalmas kis hibák(például a toe varrás egyes részek elég jól kissé haj, borosta,egy közös gazdasági ágazat),de igyekszünk biztosítani, hogy jó minőségű a szállítást,100% - ban tökéletes vásárolni haza kérjük, vegye figyelmeztetés;
2.láb modulus fizikai valóságban,de a kamera felvételi fény-a számítógép pixel kijelző a problémák különböző színű,a vizuális lehet, hogy lesznek hibák,kérem a kedves irányadó.
3.a szag miatt : bármely anyag lesz szagú,papír íz,ízlelés a víz,teljesen íztelen, ahogy nem is reális,különösen a gyárat kell ízelítőt kapott az áru először mosd meg,szétszórva az alapvető íze lehet távolítani.
Rólunk : Mi "Mei Ni gong" egy több éves értékesítési Kínában már egy profi, szex termékek szállító; a globális fejlődés, ragaszkodunk ahhoz, hogy kiváló minőségű, a szolgáltatások fogyasztók világszerte magas minőségű termékek.
Vám tarifa, valamint a kérdések :
1. Könnyű vámkezelés alacsony behozatali vámok árut, akkor bejelenti, hogy a legalacsonyabb érték, vagy hagyja azt az összeget, amit akar, hogy állapítsa meg.
2. Tapasztalatunk szerint a szexuális játékszerek nem megengedett egyes országokban, különösen az Iszlám országokban, kérjük, mielőtt a befizetést, győződjön meg róla, elszámolása. Az ügyfél megtagadja őrizetbe vámkezelés készült, vita, nem tudjuk elfogadni.
3. Termékek árai nem tartalmazzák a kapott díjakat.
Abaout visszajelzés :
Vásárol árut, ha vannak olyan hibák, mint például a törött vagy sérült, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, ahelyett, hogy hagyja el a rossz visszajelzést, vagy a vita, mi mindent megteszünk, hogy oldja meg, hogy a termékek, illetve a szolgáltatások megfelelnek az ön megelégedésére. Meg fogják kérni, hogy vissza minket annak érdekében, hogy a visszatérítési vagy csere, vagy csak küldje el nekünk a képeket, gondos vizsgálatot, nem kell, hogy küldje vissza, így először a kapcsolatot.

Alapjellemzők

Elem Típusa:
Szex Babák
Márka Név:
meinigong
Anyag:
Szilikon
Modell Száma:
sg210
Méret:
22*8*9.3cm

A legjobb ajánlatok