.

.

CNC eszterga szerszám vágó bár 50 fok kompozit külső kör alakú kés MCMNN 1616H12

CNC eszterga szerszám vágó bár 50 fok kompozit külső kör alakú kés MCMNN 1616H12

HUF 1836.00

Készleten
A raktárban.


szóval figyelj már ide :
Műszaki adatok, árak, hogy lásd az alábbi táblázatban, Kérjük, lépjen velünk kapcsolatba, mielőtt helyre a rend. E-mailt vagy üzenetet nekünk a leírást, valamint aquantity, valamint a szállítás rendeltetési fogjuk hagyni, hogy a legjobb árat AZONNAL.
(Hasznos tanácsok : ez az eszköz birtokosa nem tartalmaz, a kard, a kard kell külön megvásárolható)
értékesítés utáni szolgáltatás : Fogjuk ellenőrizni az áru minőségét a szállítás előtt. Ha van egy kis várható problémák történt, reméljük, hogy megoldja a problémákat, a vevő keresztül barátságos, a következő módon : Ha minőségi probléma, vevő is benyújthatja, azzal érvelnek, belül 14days, miután megkapta az árut, a vevő köteles fotó vagy videó, illetve egyéb bizonyítékot, hogy az eladó a azonosítani. Ember alkotta sérült, a vevők a teljes felelősséget a Termék minőségét feldolgozó program : 1).A vevő vissza az árut nekünk, valamint a felelős vissza a szállítási költségek; beérkezése után az áruk, küldünk egy új termék, a vevőnek kifizetni a küldést újra végrehajtani a szállítási költség. 2).Ha az áru (teljes ár beleértve a szállítási kevesebb, mint 10 USD)a minőségi probléma, mi elküldjük az új termék, a vevőnek a következő sorrendben; ha a vevő nem tervezi, hogy egy új rend a közeljövőben, vevő fizethet az újraküldés szállítási költség, valamint kérte, hogy küldje el újra egy új termék. Adó : az adófizetés minden polgárnak kötelessége, a vevő kell, hogy a felelős az összes adót. Mivel az adó probléma, vevő hajlandó fogadni az áru vevőnek nem kell, hogy felelős áruszállító otthon. Fizetési Feltételek : Mi csak akkor fogadja el letéti. Biztonsági okokból, csak a hajó érdekében, hogy a szállítási cím megerősítette letéti. Szállítási Feltételek szállítás : megrendelés Előtt kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, hogy erősítse meg a kívánt szállítási módot. Az elemek csak a szállított fizetés után megerősítette Letéti. A hajózási Társaságok : támogatjuk a szállítmányt, amelyet a "EMS","UP","DHL","Fedx","TNT" Visszajelzést : Ügyfél-elégedettség nagyon fontos számunkra, f elégedett a tételek rendelt, kérem, hagyjon visszajelzést, ha nem teljesülnek a tételek rendelt, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mielőtt elhagyja a negatív visszajelzés, együtt Tudunk dolgozni, hogy megoldja minden vita. Visszatérési politika :
Lehet, hogy vissza a terméket 14 napon belül a számlát, Elem, vissza kell küldeni az új állapot, mivel a kapott minden együtt kellékek, irodalom, beleértve a gyári csomagolás, Szállítás, kezelés, illetve a biztosítás nem téríti meg a vevő felelős a szállítási költségek, valamint a logisztika, vegye fel velünk a kapcsolatot, forduljon hozzánk 14 napon belül a számlát.

Alapjellemzők

Márka Név:
HPC
Keménység:
HRC 40
Modell Száma:
MCMNN 1616H12
Bevonat:
TIALN
Használat:
Külső Fordult Eszköz
Anyag:
40CR

A legjobb ajánlatok