.

.

100 csomag Nyomás Érzékeny Pecsét Bélés Lapkák öntapadó Nyomja meg a Pecsétet 53 mm Hab Biztonsági Szabotázs Tömítések Üveg Üveg(PSS(53mm))

100 csomag Nyomás Érzékeny Pecsét Bélés Lapkák öntapadó Nyomja meg a Pecsétet 53 mm Hab Biztonsági Szabotázs Tömítések Üveg Üveg(PSS(53mm))

HUF 4401.00

Készleten
A raktárban.

Külföldi Vásárlók részére – Kérjük, vegye figyelembe : a) a Behozatali vámok, adók, díjak nem szerepelnek a tétel árát, illetve a szállítási díjat. Ezek a díjak a vevő felelőssége. b) Kérjük, ellenőrizze az ország vámhivatal meghatározni, hogy mi ezeket a további költségek előtt licitálás/vásárlás. Sok 100 nyomásérzékeny Pecsét Bélés 53 mm Átmérőjű Lapkák öntapadó
Méret : 53 mm Átmérő
Megjegyzés : Ha megjelenik a termék, kombinált, két darab. Meg kell elválasztani !!
* Segít megelőzni olajok & folyadék szivárog
* Segít megőrizni a bőr termék
* Segít megelőzni a termék szennyeződés
* A pecsétet, hogy az összes konténer anyagok különböző mértékű tapadást
* Nem igényel hő indukciós berendezés, saját tömítés, amikor a kap-e húzva.
* Egyszer használatos hab a fókák héja könnyen konténer jelzi, szabotázs bizonyíték ** Ingyenes Szállítás ** INGYENES KISZÁLLÍTÁS a következő országok : Ausztrália, India, Indonézia, Irán, Izrael, Japán, Jordánia, Kuvait, Korea, Malajzia, Új-Zéland, Fülöp-szigetek, Szingapúr, Szaúd-Arábia, Srí Lanka, Thaiföld, Törökország, Egyesült Arab Emírségek, Vietnam, Egyesült Államok, Kanada, Egyesült Királyság, Németország. Ha az ország nem szerepel a fenti listában, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a szállítási költség, köszönöm. A hajó az áruk Gazdaság Szállítás a Chunghwa Post. Nyomon követési számot lesz, feltéve, hogy a vevő után a hajó ki az árut. A vám, adók, díjak nem szerepelnek a tétel árát, illetve a szállítási díjat. Ezek a díjak a vevő felelőssége. Kérjük, ellenőrizze, hogy az ország vámhivatal meghatározni, hogy mi ezeket a további költségek előtt licitálás / vásárlás. Valamikor a vámhatóság vizsgálja meg a csomagot, majd, valamikor nem. Küldünk a termék ajándékba, vagy mintát, majd tegye az alacsonyabb érték a számlát, hogy segítsen ügyfél elkerülni a behozatali vám. A legtöbb ügyfelünk nem tölthető, bármilyen szolgálatban, vagy térítés ellenében. Ha bármilyen speciális kérése van, kérjük, tudassa velünk, ha helyet érdekében. Minden árut szállítják ki a Tajvani jó kartondoboz a jó ár állapotban. A hajó áruk Gazdaság Szállítás a Chunghwa Post. Tanácsolja a nyomon követési számot a hivatkozás után küldje el a szállítmány. Kérjük, ne ajánlat, ha nem tudja elfogadni a szállítási információkat.

Alapjellemzők

Funkció:
nyomás biztonsági zárak
Méret:
53 mm diameter
Anyag:
Műanyag
Modell Száma:
PSS(53mm)=100

A legjobb ajánlatok