.

.

Howmay tiszta selyem szatén szövet charmeuse 16.5 m/m 114cm 45 zafír kék 05# színű ágynemű lepedő párnahuzat

Howmay tiszta selyem szatén szövet charmeuse 16.5 m/m 114cm 45 zafír kék 05 színű ágynemű lepedő párnahuzat

HUF 45082.00 HUF 49539.60

Készleten
A raktárban.


Anyag : selyem szatén / selyem charmeuse
Anyaga : 100% selyem eperfa
Súly : 16m/m - 16.5 m/m (70gsm)
Szélesség : 114cm
Szín : zafír kék 05#
Zsugorodás : 1%-5%
Ez az elem a ruha, a ruha, szoknya, sál, hálóruházat, ágynemű, lepedő, párnahuzat, takaró fedél, függöny stb, bárhol használható lesz.
ha szüksége van bármilyen selyem bármely minták,Kérlek, mondd meg nekem.Én selyem üzletember kínában.Azt hiszem, meg tudom találni, hogy neked a raktár,illetve nagy mennyiségű selyem.
A következő napirendi pont egy ügyfél használata, csak a referencia, nem a vásárlás elemet.
A sál
A selyem ing, ruha
A selyem ágynemű szett , például párnahuzat, lepedő, stb
Hogyan kell vigyázni selyem szövet késztermékek :
Mosás : kézi mosás tanács, a selyem egy természetes fehérje, rost, így ne használjon erős mosószert tartalmazó fehérítők, vagy fehérítőt - kizárólag PH-semleges tisztítószert. Áztatás selyem több, mint egy pár perc múlva el kell kerülni.
Szárítás : nem merített, vagy a twist roll a törölközőt kivonat víz. Kiszáradna selyem közvetlen napfény. Vagy lefagy a selyem sálat, hogy száraz, akkor tartsa az alakját vagy a selyem sál két fehér törölközőt, majd hagyja megszáradni vízszintesen önmagában. Vizes selyem lehet, hogy sárga a közvetlen napfényt vagy egy radiátor. Nem javasoljuk, szárítás selyem egy mosógép, mivel ez károsíthatja a sálat.
Vasalás : mindig a vas a sálat, ha nedves/nyirkos a közepes beállítások vagy hideg vas beállítás ("Selyem" beállítás a vas vagy 2 pont - 100ºC, hogy 150ºC). Túl sok hőt lehet unalmas, vagy égni selyem szövet, nem vas hosszú ideig. Ha a kendő száraz, párolog a víz, mielőtt a vasalás. Nem nedves helyben, mert ez gyűrűk. A legtöbb ránc selyem eltávolítható lóg a sál, a fürdőszobában során egy zuhany. Hagyd, hogy a pára a vasalás az ön számára!
Raktározás : tartsa a sál hengerelt, ahelyett, hajtogatott, így a szálak nem szenvednek hosszú ideig. Ha a sálat kell tartani egy ideig, kerülje a közvetlen fény, s a rovarok, elkerülve, csakúgy, műanyag zacskók, így a szálak a levegőt.

Alapjellemzők

Anyag:
100% Selyem
Márka Név:
Howmay Malmot.
Szélesség:
114cm
Funkció:
Lélegző
Technics:
Szőtt
Velúr Szövet Típus:
Egyik sem
Stílus:
Normál
Minta:
Festett
Termék Típus:
Más Szövet
Típus:
Szatén szövet
Nem Szőtt Technics:
Egyik sem
Kötött Típusa:
Egyik sem

A legjobb ajánlatok