.

.

Howmay tiszta selyem szövet organza 6m/m, 140cm 45 lila egyszínű a jelmez dekorációs függöny

Howmay tiszta selyem szövet organza 6m/m, 140cm 45 lila egyszínű a jelmez dekorációs függöny

HUF 23557.00 HUF 25887.60

Készleten
A raktárban.


Anyaga : 100% selyem eperfa
Súly : 5.5 m/m (24gsm) , könnyű tüll
Szélesség : 114cm
Szín : lila
Csomag : 10yards egy csomagban
Ha szüksége van bármilyen más mennyiséget, kérjük, küldjön nekünk üzenetet.
Ez a tétel az öltöny a menyasszonyi ruha, estélyi ruha, tüll függöny, dekoráció, stb, bárhol használható lesz.
ha szüksége van bármilyen selyem bármely minták,Kérlek, mondd meg nekem.Én selyem üzletember kínában.Azt hiszem, meg tudom találni, hogy neked a raktár,illetve nagy mennyiségű selyem.
A következő tétel a vevő használata, csak a referencia, nem a vásárlás elemet.
Esküvői menyasszonyi ruha :
Függöny tulle :
A kézzel készített virágok, kalap díszítéssel.
Hogyan kell vigyázni selyem szövet késztermékek :
Mosás : kézi mosás tanács, a selyem egy természetes fehérje, rost, így ne használjon erős mosószert tartalmazó fehérítők, vagy fehérítőt - kizárólag PH-semleges tisztítószert. Áztatás selyem több, mint egy pár perc múlva el kell kerülni.
Szárítás : nem merített, vagy a twist roll a törölközőt kivonat víz. Kiszáradna selyem közvetlen napfény. Vagy lefagy a selyem sálat, hogy száraz, akkor tartsa az alakját vagy a selyem sál két fehér törölközőt, majd hagyja megszáradni vízszintesen önmagában. Vizes selyem lehet, hogy sárga a közvetlen napfényt vagy egy radiátor. Nem javasoljuk, szárítás selyem egy mosógép, mivel ez károsíthatja a sálat.
Vasalás : mindig a vas a sálat, ha nedves/nyirkos a közepes beállítások vagy hideg vas beállítás ("Selyem" beállítás a vas vagy 2 pont - 100ºC, hogy 150ºC). Túl sok hőt lehet unalmas, vagy égni selyem szövet, nem vas hosszú ideig. Ha a kendő száraz, párolog a víz, mielőtt a vasalás. Nem nedves helyben, mert ez gyűrűk. A legtöbb ránc selyem eltávolítható lóg a sál, a fürdőszobában során egy zuhany. Hagyd, hogy a pára a vasalás az ön számára!
Raktározás : tartsa a sál hengerelt, ahelyett, hajtogatott, így a szálak nem szenvednek hosszú ideig. Ha a sálat kell tartani egy ideig, kerülje a közvetlen fény, s a rovarok, elkerülve, csakúgy, műanyag zacskók, így a szálak a levegőt.

Alapjellemzők

Anyag:
100% Selyem
Márka Név:
Howmay Malmot.
Szélesség:
114cm
Funkció:
Lélegző
Technics:
Szőtt
Stílus:
Normál
Minta:
Festett
Típus:
Organza Anyag
Termék Típus:
Más Szövet

A legjobb ajánlatok