.

.

Ingyenes Szállítás! 1db V / F átalakító modul feszültség átalakulhat frekvencia modul

Ingyenes Szállítás! 1db V / F átalakító modul feszültség átalakulhat frekvencia modul

HUF 2708.00 HUF 3186.00

Készleten
A raktárban.


Ingyenes Szállítás! V / F átalakító modul feszültség átalakulhat frekvencia modul
A szerepe ennek a modul : a szint a bemeneti feszültség ellenőrzött frekvencia keletkező összegeket. I. e. V / F frekvencia átalakítás modulok. Műszaki adatok : 1 bemeneti vezérlő feszültség tartomány : 0-10 v DC (2) Bemeneti feszültség : 12 V-28 V DC 3. A kínálat jelenlegi követelmény : több mint 30 MA 4 Kimeneti frekvencia tartomány : alapértelmezett 30 HZ-10 KHZ. (Az, hogy a bemeneti feszültség szint, kimeneti arányos a frekvencia követik a változások a kapcsolatot, ha szükséges, más frekvenciatartományban. Kérjük, lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálat utasításokat. Utasítások, valamint a kapcsolási : Modul Méretei : hossz 50 * 50 W * H 26 MM. Szerelés : 4 M3 csavar lyuk. Azonosítja jelentése a következő : a BŰN + : egy analóg jel bemeneti feszültség pozitív terminál. BŰN- : közös nevezőt, GND. 15-35 V : bemeneti Teljesítmény pozitív terminál. GND : Tápegység Földre. SZÓVAL + : frekvencia kimeneti port. SZÓVAL- : jel földre. Föld GND and power port egymáshoz. Üdvözöljük a bolt, élvezze a szállítási itt, lépjen kapcsolatba velem szabadon, ha bármilyen kérdése van, általában küldünk adatlapon,a kódot e-mailben . remélem, hogy az üzleti veled
fizetés : mi csak akkor fogadja el a bankkártyás fizetés,western union. Elnézést kérünk, hogy nem fogadhatjuk el, más fizetési módok, mint például a csekk vagy postai megrendelések . Szállítás : szállítás Világszerte, de Olaszország, Nigéria, Brazília, hogy sokáig fog tartani szállítási idő . Vásárlás előtt, Kérjük, ellenőrizze, hogy a cím helyes. Vagy nem, kérem, helyes, mielőtt fizetési Hajót, hogy világszerte a Hong Kong belül 12-24 óra fizetés után befejezett kapott, majd megadja a nyomon követési számot minél hamarabb. néha küldünk által lapos post légipostai ha csak egy alacsony ár érdekében.Remélem érted. javasoljuk, szállítás a DHL vagy az EMS ,illetve adott kedvezményt,akkor kapta meg a 4-9 munkanap . ez körülbelül 15-30napon általában ha a szállítási által Kínából/Hong Kong-i post air mail Visszajelzés : a visszajelzés nagyon fontos számunkra, kérem hagyja el nekem egy 5 csillagos visszajelzést, ha elégedett a szolgáltatással, valamint az elemek,vagy pls kapcsolatba lépni velem, ha valami baj lenne a tételek.mi fogja megoldani a problémát minél hamarabb. Garancia : 12 hónap Garancia a hibás tételek (kivéve az elem sérült, és/vagy visszaélnek a kézhezvételtől számított). Vásároljon bizalommal Visszatérítési vagy csere kérelem csak akkor áll rendelkezésre, a kérések 1 héten belül, miután a csomagot kapott & visszatérő elem, mint az ugyanolyan állapotban, mint kapott. Akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, hogy kérje vissza az engedélyt. A név, aukciós szám okból vissza kell vonni az e-mail. Az összes visszaküldött termékeket tartalmaznia kell az összes eredeti csomagolóanyagok. Kérem vissza azt az elemet, gondosan. A tételeket vissza kell vizsgálni, valamint egy új helyettest kell küldeni, hogy a vevő azonnal, amikor megtalálta a hibás. Abban az esetben, ha megfelelő csere nem áll rendelkezésre, akkor egy visszatérítésre kerül kiadásra. Szállítási, kezelési, valamint a biztosítási díj nem visszatéríthető. Vissza a szállítási fizeti ki a Vevő. RÓLUNK : mi sokkal több termék, kérem lépjen kapcsolatba velünk, ha kell.üdvözöljük a nagykereskedelmi. SOK KÖSZÖNET!!!!
Tápegység, erősítő testület osztott használata a kompakt design, tölthető 43mm karcsú váz, minden egyes tápegység, valamint az igazgatóság az erősítő tábla tartalmaz egy (anélkül, pillérek). Erősítő testület két TDA7293, amely elérhető, mint OCL (dual-channel), vagy BTL (mono) mód, BTL kapcsolat kimeneti teljesítmény megduplázódik. Fórumon használt alkatrészek gondosan kiválasztott, a szűrőt használ négy kis 10000 U/50 V NOVER AUDIO arany kondenzátor. 35 A magas aktuális egyenirányító híd, erősítő fedélzeten hosszú ideig, hogy megfeleljen a teljes terhelést. Ellenállások használt 1% - os fémréteg ellenállás, magas színvonalú, kis, lezárt potenciométer. Más kondenzátor kiválasztása WIMA, Philips, King Kong, Nishi Kang, illetve más, híres márka. Áramkör segítségével kétoldalas kék lemez, kellemes, ésszerű elrendezését, jel-zaj arány. Teljesítmény tábla Mérete : 109mm / szélesség 71mm / 38mm magas (felső hogy az alján a deszka kapacitás, nem beleértve a komponensek láb) erősítő tábla Méretek : Hossz 117mm / Szélesség 37mm Az erősítő testület készlet tartalmazza a szükséges elemek (kivéve a pillérek csavar), majd a kész lemez szállítmányoknál OCL alapértelmezett kapcsolat, ha kell BTL kapcsolat, kérem, hagyjon üzenetet.

Alapjellemzők

is_customized:
Yes
Modell Száma:
1
Típus:
STN

A legjobb ajánlatok