.

.

Ingyenes Szállítás Ékszerek LED 10X-es Nagyítású, Triplett lencse Nagyítólencse - GM1021-IP

Ingyenes Szállítás Ékszerek LED 10X-es Nagyítású, Triplett lencse Nagyítólencse - GM1021-IP

HUF 6363.90

Készleten
A raktárban.


Gemological LED loupes GM1021-IP
l Nagyítás : 10 X-21mm
l Megtekintése mező(lencse) : 21mm átmérőjű
l Objektív : 21mm
l Fény : 6 LED-ek
l Teljesítmény : 3pcs LR927 gombot, akkumulátorok
Jellemzők
Gemological loupes különböző nagyítással (a 3 X akár 30 X), valamint a különböző területeken a kilátás. A mindennapi használatra, egy 10 X triplett lencse, egy nagy látómező(25.4 mm) a legjobb választás. A nagyobb nagyítás is általában egy kisebb hatótávolság( a távolság a nagyítólencse, a drágakő).
A standard 10 X nagyítólencse van egy működő távolság körülbelül 2.4 cm. Ez a népszerű által használt gemologists. Használják, hogy ellenőrizze a belső, illetve külső egy drágakő, ez az elsődleges eszköz, használt világosság osztályozási gyémánt.
Gemological loupes GM1021-IP
Visszatérési politika, Ha kap hibás tétel(eke) t,kérjük, értesítsen minket, belül 7nap. Mi végigvezeti önt vissza az elem(ek) a csere. Hibás tétel(ek) vissza kell szolgáltatni a teljes csomagolt anyag nélkül használják. Vissza a hibás elem(ek) et a vevő költségére.Amint megkapjuk a visszatért egység, ki Fogjuk vizsgálni az egységen belül 7nap.Akkor majd küldök egy teljesen új, ingyen csere egység. Egyéni Adók Egy kis csomagot, akkor kevésbé valószínű, hogy a kivetett adót vagy vámot a vámhatóság által.A behozatali vámok, adók, illetve egyéb díjak nem szerepelnek a tétel árát szállítási költség. Ez a vevő felelőssége, ha incured. Kérjük, ellenőrizze, hogy az ország vámhivatal meghatározni, hogy mi ezeket a további költségek előtt licitálás/vásárlás. Visszajelzés politika elmegyünk egy Pozitív Visszajelzés után a kifizetés beenreceived. Az ön visszajelzése rendkívül fontos, hogy mielőtt heston.Ha teljesülnek a tételek. Ne felejtsd el, hogy nekünk 5 indítsa el a visszajelzést.

Alapjellemzők

Anyag:
Üveg
Méret:
21mm
Stílus:
Kézi
A Világos, Vagy Nem:
Igen
Nagyítás:
10X
Modell Száma:
GM1021IP
Termék neve:
10X-es Nagyítás Triplett lencse Nagyítólencse - GM1021-IP
a termékek méretét:
21mm
termékek súlya:
40g
termékek színek:
Fekete+ezüst
termékek sorozat:
Gem Azonosító eszközök
Nagyítás:
10X

A legjobb ajánlatok