.

.

4 az 1-ben 67mm Szűrő készlet UV FLD CPL Cirkuláris + Szűrő Esetben táska 500D 550D /Lázadó T3i T2i T1i

4 az 1-ben 67mm Szűrő készlet UV FLD CPL Cirkuláris + Szűrő Esetben táska 500D 550D /Lázadó T3i T2i T1i

HUF 2705.00 HUF 2940.30

Készleten
A raktárban.


UV-Szűrők
UV-szűrőt használják, hogy csökkenti az UV sugarak megadása, a lencse pedig feltűnő a film. Modern lencsék gyakran UV védelem van beépítve, valamint a digitális érzékelők, azonban az UV-szűrők gyakran használják, hogy megvédje a lencse felületét a karcolások, foltok, szennyeződések, más veszélyek.
CPL Szűrő
Egy polarizátor más, mint a legtöbb szűrők, hogy ez áll a két darab üveg, szerelt függetlenül be egy kerek keret, így egy forgatható képest a másik. Ahogy forog, egyre kivágja fény s homály. Egy TÜKÖRREFLEXES, ténylegesen megfigyelni, hogy ez a változás a keresőbe. Polarizers csökkenti a tükröződést a víz, üveg, vagy nem-fémes felületen. Tudod is használ egy polarizátor szűrő darken a kék eget.
FLD Szűrők
A FLD szűrő (fluoreszkáló fény korrekció) biztosítja a tökéletes megoldás megszerzése kellemes, bőrszín, illetve megfelelő szín, míg a felvétel vaku nélkül fénycsöves világítás. Ez a szűrő ad élethű színvisszaadás, eltávolítja a kemény, sárga-zöld leadott általában eredő fénycsövek. Amikor a felvétel alatt természetes fény, egy fluoreszkáló szűrő jelentősen növeli szín telítettség témák, mint a napkeltét a naplementét.
Napellenző
A Virág/ Korona/ Szirom alakú célja, kínál ugyanaz a megelőzés, a fáklyát, mint a megfelelő kör vagy téglalap alakú design, de egy kisebb méretű, de egy könnyebb súlyt. A csavar a mount is csatolni kell a 67mm lencse vagy a szűrő szál. Ez csökkentheti a kontraszt a kép, valamint lehetővé teszi, hogy lőni vontató
A csomag tartalmazza :
1x UV-szűrő 67mm
1x 67mm CPL szűrő
1x 67mm FLD szűrő
1x 3-slot Szűrő Esetében

Alapjellemzők

Márka Név:
harry jó
Csomag:
Igen
Modell Száma:
67mm
Típus:
UV FLD CP

A legjobb ajánlatok