.

.

Kézzel készített Vászon, olajfestmény, Vincent Hálószobába Arles Szoba Jelenetek Festmény Vincent Van Gogh Művészete

Kézzel készített Vászon, olajfestmény, Vincent Hálószobába Arles Szoba Jelenetek Festmény Vincent Van Gogh Művészete

HUF 20895.00 HUF 23217.30

Készleten
A raktárban.


100% - os, Kézzel festett Festményt Online ,Magas Minőségi Élet Ezekkel a Nagy Töm !!!
Rólunk :
Művészetek Út egy szakmai, művészeti galéria, amely foglalkozik a különböző festmények , dekoratív festmények, a mesterséges virágok ,ajándékok, stb. Tettünk üzleti hosszú idő egy jó módja , az elégedettség a törekvés ! Törekszünk, hogy önnek a legjobb szolgáltatást . Van dolgunk, nem csak a híres festmény reprodukció, a mesterek , hanem a modern festmények, ami jó az otthoni dekoráció ,jó falfestmények .
Termékek Leírás :
Anyag : Vászon
Név : Vincent Hálószobába Arles Olaj Festmény
Művész : Van Gogh
Techinic : Kézzel festett
Méret : kiválasztás
Csomag : A festés, papír doboz roll -, Papír -, Üveg-Cső Film
Kézzel festett olaj a reprodukció a híres Van Gogh festmény, Vincent Hálószobába Arles. Ma már gondosan újra részlet-azzal,-részletes, színes-by-színű, hogy szinte tökéletes. Vincent van Gogh nyugtalan lélek depressziós mentális állapotban van rúgva, hogy a művészi munka nagy öröm pedig, sajnos, hasonlóan nagy a kétségbeesés. Ismert, mint egy termékeny Poszt-Impresszionista, ő készített sok festményeket erősen életrajzi. Ez a műalkotás ugyanazokat az érzelmeket, a szépséget, mint az eredeti.
Vincent Van Gogh : Vincent Willem van Gogh Március 30-1853 – július 29-1890) volt egy poszt-Impresszionista festő, a holland származású, akinek a munkája, figyelemre méltó az a durva szépség, érzelmi őszinteség, merész színű, volt egy messzemenő hatással 20. századi művészet. Több év után fájdalmas volt a szorongás, valamint a gyakori rohamok mentális betegség miatt halt meg a 37 év egy lőtt seb, általánosan elfogadott, hogy nem tudom (bár nem fegyvert találtak).A munka akkor volt ismert, hogy csak egy maroknyi ember, valamint értékelik a még kevesebben. Kézzel festett olaj reprodukciója az egyik híres Van Gogh festményei, Napraforgó. Az eredeti remekmű jött létre, 1888-ban. Ma már gondosan újra részlet-azzal,-részletes, színes-by-színű, hogy szinte tökéletes. Miért érné be a nyomtatás, amikor felveheti kifinomult, hogy a szobák egy gyönyörű, jól galéria szaporodás olaj festmény? A gyönyörű festmények itt nincsenek kétségeim, lesz az első, keze, gyors szállítás itt .Bármilyen problémája van, kérjük lépjen velünk kapcsolatba itt először , akkor javítsd ki, az első alkalommal. 100% - ban Kézzel festett olaj festmény reprodukció nagykereskedelmi online . Gyere hamar !!!
Mérettáblázat
8 X10inch (20 X25cm)
12 X16inch (30 X40cm)
16 X20inch (40 X50cm)
20 X24inch
(50 X60cm)
24 X36inch (60 X90cm)
36 X48inch
(90 X120cm)
30 X40inch (75 X100cm)
48 X72inch (120 X180cm)
ÖSSZES EGYÉNI MÉRET ÁLL RENDELKEZÉSRE
ÖSSZES EGYÉNI
MÉRET ÁLL RENDELKEZÉSRE
Hatása Kép :

Alapjellemzők

Méret (Inch):
20x24, 24x36, 36x48, 40x60, 40x80
Márka Név:
Művészetek Út
Keret:
No
Technics:
Kézzel Festett
eredeti:
No
A keret mód:
Keret nélküli
Tantárgyak:
Csendélet
Közepes:
Olaj
Forma:
téglalap
Típus:
Olaj Festmény
Stílus:
Impresszionista
Formában:
Egyetlen
Anyag:
Vászon
A szépírás, a festészet típus:
Vászon Festmény
Támogatási Alap:
Vászon
Modell Száma:
AR334
is_customized:
Yes
Típus:
Handpainted
A szépírás, a festészet, Méret:
Testre

A legjobb ajánlatok