.

.

15ml PTFE Teflon Bélelt Hidrotermikus Szintézis Autokláv Reaktor Bélelt Hajó Belső Hüvely Magas Nyomás Emésztés Tartály

15ml PTFE Teflon Bélelt Hidrotermikus Szintézis Autokláv Reaktor Bélelt Hajó Belső Hüvely Magas Nyomás Emésztés Tartály

HUF 7349.40

Készleten
A raktárban.


Teflon Bélelt Hidrotermikus Szintézis Autokláv Reaktor PTFE Bélelt Hajó F4 Belső Hüvely Magas Nyomás Emésztés Tartály
Hidrotermikus szintézis reaktor, is ismert, mint az emésztés, nyomásra olvadó bombák, hidrotermikus szintézis reaktor, magas hőmérséklet, nyomás emésztés hajók, PTFE nagynyomású tartály egy bizonyos hőmérséklet, nyomás körülmények között, bizonyos szintetikus vegyi anyagokat szállított reaktor. Széles körben használt új anyagok, energia, környezetvédelmi mérnöki, illetve egyéb területeken a tudományos kutatási kísérletek, az egyetem oktatási, tudományos kutatási egységek gyakran használt kis reaktorok.
1.Technika Adatok :
(1). Működési hőmérséklet : 230c
(2). Üzemi nyomás : 3 MPa (gauge)
(3). Fűtési, hűtési sebesség : 5 c / perc
(4) specifikáció 15ml más szabott szerint a felhasználók igényeinek.
2. Funkció
A hidrotermikus szintézis reaktor segítségével kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült feldolgozás. Vízforraló kanna fedele testület zárt tartós, megbízható kábel pecsét szerkezet, a tömítő hatás hosszú távú stabilitás nélkül szivárgás.
A hidrotermikus szintézis reaktor külső fűtés, hogy csökkentse a hangerőt, kedvezőbb reakció ugyanaz a reaktor üzemi hőmérséklet (például több reaktor elhelyezett kemencében melegítik).
3. működési módszerek
A reakció azt jelenti, hogy a reaktor test, valamint annak biztosítása érdekében, etetés együttható kevesebb, mint 0,8. Amikor az Osztály maró reakció, ha azt akarjuk, hogy PTFE bush, csak biztosított, vízforraló testet a korrózió. Hidrotermikus szintézis reaktor kerül a fűtés, rendelkezéseivel összhangban, a fűtés mértéke a fűtés a kívánt reakció hőmérséklet (kevesebb, mint a szükséges biztonsági hőmérséklet). Befejezése a reakció lesz, amikor a király, hanem a szigorú rendelkezéseinek megfelelően a hűtési sebesség működés elősegítése, a biztonság, valamint a reaktor élet. Ha a megerősítés a hasüregi hőmérséklet alatti forráspontú oldószereket, reakció, rendszer, csak nyissa meg a tartály fedelét után utólagos művelet.
Hidrotermikus szintézis reaktor minden egyes alkalommal, amikor használat után is tiszta, hogy elkerüljék a korrózió.
Vízforraló test, vízforraló fedél tömítés sort, hogy fordítson különös figyelmet arra, hogy tiszta, a károsodások elkerülése érdekében, hogy a dudorok.
Minden ajánlat 1 db.
Ha szüksége van bármilyen más minőségben kérem contect minket .

Alapjellemzők

Márka Név:
BINFUL,BINFUL
Osztályozás:
Laboratóriumi Hevítő Berendezések

A legjobb ajánlatok