.

.

RFID iratszekrény zár Tornaterem zár karkötő Karkötő kulcs Szekrény zár víz park

RFID iratszekrény zár Tornaterem zár karkötő Karkötő kulcs Szekrény zár víz park

HUF 2700.00

Készleten
A raktárban.

Ingyenes szállítás az RFID iratszekrény zár Tornaterem zár csukló band gomb Modell : EM115
Funkciók Bevezetés :
1. A zár az a funkciója, hogy kinyissa az ajtót, önműködő , ha használja csukló kártya kulcsot, az ajtó nyitva automatikus,akkor nem kell telepíteni a kilincs.
2. Két nyitott megoldás : egységes kártya megoldás, illetve kettős kártya megoldás.
3. Alacsony fogyasztású riasztó, hogy emlékeztessem önöket, hogy a változás az aksija, külső hatalom ingyenes!
4. Létrehozott vezetői kártya és vendég kártyát csak a szekrény zár, de nem kell a számítógépet . Hang, fény jelzi, amikor működik ,bule fény shinging, amikor alacsony az akkumulátor.
5.Mortise vissza fog jönni önműködő, ha van egy akadály, de jelzi, hogy van egy akadály.
6.Zár funkció.
Termék Leírás
1.Áramellátás : DC6 V, használata 4 darab AA elem. Ez élettartama 1 év. 2.Riasztó Feszültség : alul DV4.8 V a hiánya feszültség jelzések és használja 200 alkalommal. 2.Statikus Áramellátás : 4.Dinamikus Tápegység : 5.Élettartam akkumulátor : általában nem haladhatja meg a 20.000-szer 200 több alacsony energia jelzése. 6.Kilincs hossz : 15 mm. 7.Ajtó vastagsága : 15-30mm. 8.Üzemi hőmérséklet : -30~+70 °C , Szín : Arany, Ezüst 9.Zár típusa : EM4100,TK4100
Alkalmazható :
Alkalmazandó ügynök, iskola, WELLNESS/szauna központ, uszoda, tornaterem,golfpálya, szupermarket,hotel, vállalat, gyár, a háztartások, üzleti nyom, stb.
II . Rövid Bevezetés & Funkciók :
Egyetlen kártya (vendég kártya kinyit egyedül) vagy kettős kártya (vendég kártya pincér kártya kinyit egy időben), hogy nyissa ki , beállíthatjuk, hogy bármikor igénye szerint.
Automatikus rebound funkció : nem kell telepíteni, kilincs, csak nyisd ki a kártyát, majd 5-7seconds később zár automatikusan lepattan, még speciális ajtó pántok is lehet nyitni simán. Amikor bezárja az ajtót, majd a szekrénybe zárni.
Alacsony feszültség riasztás jelzés funkció : ha a feszültség kisebb, mint 4.8 V, minden alkalommal, amikor használja a kártyát, hogy nyitva van, ott lesz a hangzás, meg világítás, dupla jelzi, hogy cserélje ki az akkumulátort hamarosan ebben az időben.
Intelligens, okos, henger , ésszerű szerkezet, felszerelés kombinált mozgás, a biztonságos, stabil, megbízható működés.
Tartalék külső vészhelyzeti erőátviteli , abban az esetben, ha felejtsd el megváltoztatni akkumulátor használhatja a külső hatalom kell feltölteni, fény, akár nyitott szekrény ajtaját, kártyával.
Különböző típusú kulcstartó kulcs /Watchband/ FOB kártya a választék : Műanyag. A szilikon-vagy Buddha, gyöngyök, amelyek mind vízálló, nedvesség bizonyíték, magas hőmérsékletű ellenálló, korrózióálló, könnyen hordozható, biztonságos, tartós.
EM kártya nyitott ajtók, megszünteti az illegális kártya behelyezése jelenség.
Lehet felismerni, Két szintű menedzsment funkció , zár be lehet állítani az Alapkezelő kártya, valamint a felhasználók lapot (a legtöbb 30db), vagy a mérkőzés kártya program szerint az ügyfelek kérésére
Kíváncsi ellenálló riasztás jelzés funkció : amikor a zár nyitott illegális, ez jelzi, szolgáltató személyzet által hangjelzés, hogy megakadályozzák a veszteséggel.
Különböző henger a választás : Műanyag, vagy fém
- Logó nyomtatás szolgáltatás a kulcstartó az ön számára ingyenes.
Sürgősségi megnyitójára. :
egy. Használja master card megnyitásához
b. Használja felülíró mechanikus kulcs tolla. Vegye le az olvasó panelen keresse meg a henger belsejében a panel megnyitásához mechanikus kulccsal.
c. Használja a külső elemtartó doboz( Sürgősségi Powe ellátás ingyenes az ön számára, tömeges megrendelés ) nyitja a szekrényt, amikor az akkumulátor töltöttsége alacsony.
Csomagolás :
1db zár
1db karkötő kulcs
Különböző EM/RFID / M1 Csukló kártya Opcionális :
Zár mortise választható :

Alapjellemzők

Modell Száma:
EM115
Méret:
89
Zár Típusa:
Szekrény Zár
Zár Típusa:
Szekrény Zár

A legjobb ajánlatok