.

.

Keyecu Csere, 3+1 Gombot Kocsi Kulcsot, Korszerűsített Távoli kulcstartó Toyota RAV4 4Runner Land Cruiser Sequoia FCC ID: ELVAT1B

Keyecu Csere, 3+1 Gombot Kocsi Kulcsot, Korszerűsített Távoli kulcstartó Toyota RAV4 4Runner Land Cruiser Sequoia FCC ID: ELVAT1B

HUF 3742.00 HUF 4023.00

Készleten
A raktárban.


Funkció
Ez egy továbbfejlesztett stílus távirányítót, kulcsot,akkor cserélje ki a régi kulcsot, amely úgy néz ki, mint a kép.
Az FCC ID ELVAT1 B ,kérjük, erősítse meg az FCC ID ugyanaz, mint a tiétek,különben a beállítás nem alkalmas az ön számára.
Az FCC ID kell hátulján található az eredeti távirányító gombot,vagy lépjünk kapcsolatba a gépjármű-kereskedő, hogy információt szerezzünk, ha nem találja.
Kérem, hasonlítsa össze alaposan, mielőtt a megrendelés.
Alkalmazás :
a 4 Runner 1998-2005
a RAV4 1998-2006
a Land Cruiser 1998-2006
a Sequoia 2004-2007
A Csomag Tartalmazza :
1×Teljes Távoli Kulcs(Akkumulátor,PCB Távoli Testület Transzponder Chippel-Belső)

Távoli Programozás :
1. lépés : az induláshoz, adja meg a jármű, majd zárja be az ajtókat, majd zárja be az ajtókat segítségével a zár kapcsoló szerelt vezető ajtó panel.
2. lépés : Kapcsolja be a jármű gyújtást, akkor LE 7-szer ..vége az off állásba. (személyes megfigyelés volt, hogy nincs idő kell várni a ciklusok között)
3. lépés : Tartsa nyomva a Zár gombot az adó (távoli), amíg a Sofőr Kinyitja az Ajtót. (személyes megfigyelés volt, hogy az ajtók nem kinyit, de egyszer fogtam a lock gombot a távirányítón egy pár másodperc, nyomtam meg a kiold, majd minden ajtó tárva-nyitva. Úgy tűnik, hogy ez ütközik egy másik kézikönyv, amely szerint a lépés 3. nyomjuk meg a kiold gombot, amíg a sofőr kinyitja az ajtót. Lehet, hogy megpróbál mindkét, hogy mi működik a jármű.)
4. lépés : Zárja be az ajtókat segítségével a zár kapcsoló szerelt vezető ajtó panel.
5. lépés : Ismételjük meg a Lépéseket 3 -, és 4. minden távadó, hogy kell a programot, hogy működtesse a járművet. Max 4 / jármű.

Alapjellemzők

Ország/Régió Autó Gyártása:
Kína
Testreszabási:
Igen
A Többi Rész Száma:
FCC ID
Bankközi Rész Száma:
FCC ID
Márka Név:
Keyecu
R/C Funkció:
A
Gyártó Cikkszám:
U102
Anyag Típusa:
ABS

A legjobb ajánlatok