.

.

Ingyenes szállítás crystal & brass fürdő hardver szett a Köntöst horog,Papír tartó,törölközőtartó,3 db/szett CY00K

Ingyenes szállítás crystal & brass fürdő hardver szett a Köntöst horog,Papír tartó,törölközőtartó,3 db/szett CY00K

HUF 29460.00 HUF 32732.10

Készleten
A raktárban.


Szállítási & Kezelése
Néha a helyi szokásokat számol fel behozatali adó, ha a tétel értéke eléri a néhány érték, az emberek, akik nem fizetnek adót, nem vásárolnak tőlem.
általában kijelentem, egy alacsony érték segít csökkenteni az adót legálisan, de pár minden kell fizetni, kérjük, szíveskedjen értem.
Ingyenes szállítás jön CSAK Gazdasági szállítás, általában a szállítási idő 15-30 nap, rendszeres mail olykor 90 nap, vagy több, a szállítás, ha siet, kérjük fizetni plusz szállítási költség.
Brazília ügyfelek kérlek, adj tanácsot a CPF száma, az orosz vevők kérlek, adj tanácsot a teljes neved, hogy ez szükséges.
Garancia & Vissza
Elemek minőségi problémák lesz teljes vagy részleges visszatérítés, csak meg kell mutatni a probléma egy rövid videót vagy képeket.
Kérjük, hát megjegyzés : nem fogadja vissza a sérült elemek, mint a helytelen használata vagy sérült factitiously.
Vissza a csomagok elfogadott követő 14 napon belül szállítjuk bármilyen ok miatt, a vásárlók fizetni a szállítási költség.
Erről Visszajelzést
Kérlek, hagyj minket a pozitív visszajelzés, 5 csillagos értékelés, ha elégedett az elemeket, valamint a szolgáltatás. Lesz nagyra értékelik.
Ha nem elégedett, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba, mielőtt bármilyen negatív vagy semleges visszajelzést maradt. Mi biztosan megoldja a problémát az ön számára kielégítő.

Alapjellemzők

Típus:
Fürdő Hardver Szett
Fő Anyag:
Fém
Anyag:
Réz
Modell Száma:
CY00K
Felületkezelés:
Arany
Fürdő Hardver Beállítás Befejezése:
Arany

A legjobb ajánlatok