.

.

MEHOFOTO Pro Festett Muszlin Kézzel készített Hátterekkel, régi mester festménye Vintage fotózás hátteret fotó stúdió Szabott DM095

MEHOFOTO Pro Festett Muszlin Kézzel készített Hátterekkel, régi mester festménye Vintage fotózás hátteret fotó stúdió Szabott DM095

HUF 12420.00

Készleten
A raktárban.


Meleg Tipp : Ha vásárolni ezt a terméket,kérjük, hagyj üzenetet, mondja meg, melyik számot szeretné vásárolni,Ha nem hagyj üzenetet,azt a kapcsolatot nem válaszol nekem,én elküldöm az alapértelmezett DM-095 az első kép színe . Mert minden egyes számítógép-monitor színe, állapota,lehet, hogy láttam a színek kissé eltérhet a tényleges háttér színe, pleasep nem baj . Kézzel festett színe lehet más a kép, pleasep nem baj. Általában sötétebb színek általában kissé elhalványul.
Anyag : Festett.Muszlin.Pamut Csomag Méret : 40cm x 35cm x 8cm (15.75 x 13.78 x 3.15 a) Csomag Súly : 2.2 KG Típus : Kézzel rajzolt/Festett Gyártási idő :
Handmand kell körülbelül egy hét.
Muszlin hátteret, vagy rendelésre.Ha a jelölt-állomány a háttérben volna, hogy festett az ön számára.Kérjük, tekintse meg a termelési idő alatt azoknak a háttérben.Ha a hátteret kellett előbb, aztán pár hét.Javasoljuk, ügyfélszolgálat listája-állomány döntéseket realy, hogy a hajó. 5.Monitor Kalibrálása a Termék színe pontosság :
Van színét javítani a termék a képeket, hogy azok a lehető legpontosabb, hogy a termékek valódi színe.Azonban minden moniteors van kalibrálva, másképp, ezért javasoljuk, utalva a nyomtatott katalógus látni a legközelebbi színek ajánlottak.
Kérjük, vegye figyelembe, hogy a kép mutatja, a honlapunkon keresztül reklámok, valamint a actalog egyszerűen útmutatók a művész szerint a színek változhatnak, attól függően, hogy művész variáció.Nem garantáljuk, szinek képviselt, hogy teljesen pontos, amikor a festés miatt, hogy több tényező, például az értelmezés művész variáció.Mi mindig azt javasoljuk, utalva a nyomtatott katalógus látni a legközelebbi színek ajánlottak.Ha az egyes színek van szükség egy adott hátteret lehet, küldj egy képet nekünk, hogy aztán az egyéni festék. Teljesítmény : használjuk a legmagasabb minőségi Poly pamut muszlin elérhető számunkra.Muszlinhoz könnyen összecsukható, hozta magával, hogy a különböző locatinons.Ezek a kis ráncok természetesen bármely kiemelkedő fold vonalak, ráncok vagy könnyű párolt ki.Nem a vas a muszlin,vasalási ez tönkreteheti a muszlin, a rion.Minden muszlin 3"zsebében van varrva, egyik oldalán,feltéve, így könnyen lefagy a háttérben az etetés a keresztfa át.Lehet, hogy könnyebb lógni a muszlin segítségével kagyló(külön megvásárolható). Minden muszlinhoz festettek fel kell akasztani, körülbelül 10'(3 méter).A legtöbb muszlinhoz mosógépben mosható, hideg vízben egy szelíd ciklus.Ez könnyebb, néha egyszerűen tiszta a muszlin segítségével egy nedves ruhával. A tétel raktáron(általában hajók a következő munkanapon)

Alapjellemzők

Méret (mm):
2Mx3M, 3Mx3M, 3Mx6M, 10x12ft
Anyag:
Muszlin
Csomag:
Igen
Márka Név:
MEHOFOTO
Modell Száma:
DM-095
Típus:
Kézzel Festett
Stílus:
Család
testre szabott:
customized any size and color
festett muszlin:
vastag háttérben
Kézzel készített:
pamut anyag
használata:
fotó stúdióban,élő Adás,reklám
Stílus:
Esküvő,újszülött,gyermekek,terhesség photot
kulcsszó:
Photography backdrop backdroud
Discount1:
Hozzáadás a boltba, hogy kedvenc áruház,screenshot 5% kedvezmény
Discount2:
Megosztás Boltba, hogy VKFB,screenshot 5% kedvezmény
express:
Sürgős,kérjük válasszon egy feladott expressz

A legjobb ajánlatok