.

.

Ingyenes szállítás LD3320 ASR hang chip module Hangszóró-független beszéd felismerés/vezérlő modul STM32 forrás

Ingyenes szállítás LD3320 ASR hang chip module Hangszóró-független beszéd felismerés/vezérlő modul STM32 forrás

HUF 6750.00

Készleten
A raktárban.


Baba adatai a következők :
26 * 45 mm méret :
Áramellátás : 3.3 V
IO : 3,3 V, kell 3.3 V mikrokontroller.
dupla sorban pin, vezetékek, valamint splice rendkívül kényelmes!
Alapértelmezett külső óra a fedélzeten, lehet kapott kristályok vagy használt MCU processzor konfigurációs pin kimeneti óra. A tanulmány, valamint alkalmazása az ideális modul!
• elv biztosítása az ábrát, az STC sorozat mikrokontroller rutinok, STM32 mikroprocesszor rutinok, a műszaki támogatást!
Használat előtt, kérjük, olvassa el a modul elv ábra, valamint az utasításokat!
Ajándék : a ma (július 21, 2013) venni modul adhat 20 dupont szál, 1 mikrofon, kényelmes, hibakeresés, hogy!!!!!!!!!!!
Nyújt technikai támogatást!
1, modul Gao Qingtu :
2, az elv ábra a modul :
3, modul támogatása rész alapján az 51-es sorozat, a sorozat STM32 processzor rutinok, mint például :
4, LD3320 kapcsolatos hivatalos fejlesztési kézi adatok :
LD3320 bevezetés :
ICRoute dob LD332 X hangszóró-független beszéd felismerés chip, felismeri angol : 51 MCU csak akkor kell kulcsszavak pinyin string, beállítása regisztrálja a bejövő LD332 X chip, teljes a beszédfelismerés. Közvetlenül a chip design, hogy csatlakozzon a rendszer (LD332 X chip támogatja a párhuzamos, SPI interface), amely növelheti a hangszóró-független beszéd felismerés.
Alkalmazás forgatókönyv esetében elsősorban a következőket tartalmazza :
1. Indukciós főzőlap/mikrohullámú sütő/okos készülékek
2. A navigátor
3. Az MP3 / MP4
4. A digitális képkeret
5. Set-top boxok/színes TV távirányító
6. Intelligens játékok játékok/párbeszéd
7. PMP/konzol
8. Automata
9. A metró jegy gépek
10. Az útmutató gép
11. Az épület TV reklám igény szerint
12. Közvilágítás/egészségügyi rendszer/intelligens otthon hangvezérlés
LD332 X sorozat ICRoute alapuló termelés hangszóró-független Beszéd Felismerés (SI - ASR : Hangszóró - Független Automatikus kutatott, illetve Elismerés) technológia a beszédfelismerés/akusztikus ellenőrző chip. Ez a sorozat a termékek nyújt valódi megoldást az egyetlen chip beszédfelismerés. Által képviselt LD3320 modell bevezetésére az alábbi fő funkciójára ez a sorozat a chips, a működési elv a beszédfelismerés chip
LD332 X sorozatú chipek a célja, hogy a fókusz az energia-megtakarítás, valamint hatékony, nem kell semmilyen külső kiegészítő chips, mint a Flash, RAM, titkosítás chip közvetlenül integrált beszédfelismerő valósítható meg a meglévő termék/akusztikus ellenőrző, ember-gép párbeszéd funkció. Azonosítása a kulcsszó listát lehet önkényes dinamikus szerkesztés.
Alap LD332 X chip, lehet bármilyen elektronikai termékek, még a legegyszerűbb 51 MCU, mint a központi vezérlő chip rendszer, könnyen végrehajtani beszédfelismerés/akusztikus ellenőrző, ember-gép párbeszéd funkció. A villamosenergia -, amikor zi chan, hogy növelje VUI (Hang Felhasználói Felület) Hang Felhasználói Felület. A felhasználók választhatnak, aszerint, hogy az igazi alkalmazás forgatókönyv termékek más felhasználó minták.
Segíteni a fejlesztők számára, hogy gyorsan fejleszteni, érvényesítés, beszédfelismerés, M - LD3320 ICRoute indított a beszédfelismerő modul, a fejlesztők könnyen integráció fejlődése a beszédfelismerés.
A fő jellemzője LD332 X sorozat chips :
Keresztül a optimalizálási algoritmus gyors, stabil, teljes hangszóró-független beszéd felismerés. Nem igényelnek felhasználói képzés során. Szintén nem kell a PC szoftver.
Egyetlen chip.
Nem kell semmilyen kiegészítő külső Flash chip RAM chipek, a HIRDETÉS chip, teljes a beszédfelismerés. Biztosítja a valódi egyetlen chip hangfelismerés megoldás.
Dinamikus szerkesztés azonosító lista.
Minden alkalommal, amikor beállíthatjuk, hogy a felismerés 50 jelölt azonosító, minden azonosító mondat, egy szó, kifejezés vagy mondat, hossza nem több, mint 10 Kínai karakterek vagy pinyin string 79 bájt. Elismerés, másrészt, más tartalma módosítható dinamikusan szerkesztés, csak el kell sajátítani MCU azonosítani kulcsszavak pinyin string azáltal, hogy a bejövő chip belső nyilvántartás. Így lehet a rendszer támogatja a több forgatókönyv.
Mester MCU chip keresztül, hogy a művelet a chip, beszéd, írás-olvasás révén belső nyilvántartás. Könnyen elvégezhető, azáltal, hogy olvasás nyilvántartás beállítása, a lista a hang felismerés, indítsa el a beszédfelismerés nyert elismerést, mint egy eredmény, MP3, stb.

Alapjellemzők

Test1:
4
Test4:
4
Márka Név:
BETTERSHENGSUN
is_customized:
Yes
Modell Száma:
LD3320

A legjobb ajánlatok