.

.

Uni T Ut513 Digitális Szigetelési Ellenállás Vizsgáló Teszt Méter Megger 1m-1000g Ohm 5000v Usb Interfész

Uni T Ut513 Digitális Szigetelési Ellenállás Vizsgáló Teszt Méter Megger 1m-1000g Ohm 5000v Usb Interfész

HUF 83427.30

Készleten
A raktárban.

EGYSÉG UT513 Automatikus Tartomány Digitális Szigetelési Ellenállás Tesztelők Méter Megohmmeter Megger Voltmérő 5000 V 1000 Gohm USB Interfész, Amikor a megrendelés jóváhagyása,küldöm az árut 24 órán belül. Bevezetés
UT510 sorozat egy olyan intelligens szigetelés vizsgálati eszköz, az egész áramkör tervezés segítségével mikroszámítógép technológia, mint a mag, együtt nagyszabású integrált áramkör, mind a digitális áramkör, szerelve egy erős mérési adatok feldolgozása szoftver, töltse ki a szigetelési ellenállás, feszültség mérési paraméterek, például, alacsony ellenállás, stabil teljesítmény, könnyű kezelhetőség.
Alkalmazandó helyszíni elektromos berendezések, valamint a mérési, valamint karbantartása, elektromos vezetékek, elektromos berendezések karbantartási, javítási, valamint ideális eszköz. Is használják, olvasztás, telekommunikáció, gyártás, olaj, védelem, erő, vegyipar, például áramkör mérése, karbantartás. Termék paraméterek Megjegyzés : Ez a termék nem tartalmaz akkumulátort! Garancia 1.- Egy év garancia. 2.- Ha a tétel hibás, kézhezvételekor kell belül 7nap a kézhezvételtől számított a csere egy új (Vevő, vissza kell adnia minden eredeti, sértetlen tételek alatt újra eladható állapotban). 3.- Egy kapjuk meg a visszajuttatott tételek, küldünk a helyébe, akik vissza, amint lehetséges. 4.- A garancia nem terjed ki olyan termékeket, amelyek fizikailag sérült, vagy az ensz-normál üzemi körülmények következtében helytelen használat vagy nem megfelelő telepítés a részeket. Szállítás 1.- Mi lehet a hajó a termékek a világ minden. 2.- A DHL, Fed Ex, a TNT, UPS, EMS, China Post, Hongkong Post áll rendelkezésre. 3.- A tétel lesz küldött ki a 3days, miután megkapta a befizetést. 4.- Kérjük, ellenőrizze, hogy a szállítási cím, kapcsolattartó telefonszáma helyes, ha az ajánlat az elem. 5.- Nyomon követheti a helyzet a termék a weboldalon után szállítják ki. Behozatali Adó, illetve Vám 1.- A behozatali vámok, adók, illetve egyéb díjak történt az oldalon nem tartalmazza a termék árát. Ezek a díjak által biztosított vevő. 2.- Kérjük, ellenőrizze, hogy az ország Vámhivatal meghatározni, hogy mi ezeket a további költségek a vásárlás előtt. 3.- Kérjük megerősítette, részletes információ a szállítási számlát. Például, mennyi az ára kéne írni a fuvarlevél számla, vagy hogyan írja le az elem, stb.. Visszajelzések 1.- Mint a visszajelzést, nagyon fontos, hogy a fejlesztési, vagyunk tisztelettel meghívja önt, hogy hagyja el a pozitív visszajelzés, ha te elégedett vagy a termék, illetve szolgáltatás. Köszönöm szépen, hogy meghallgattak. 2.- A program el fogja hagyni vissza ugyanazt a visszacsatolás után a pozitív visszajelzést. 3.- Akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mielőtt elmész egy semleges, vagy negatív visszajelzés, mi megpróbáljuk a lehető legjobban megoldani a problémákat. Nagyon szépen köszönöm a támogatást, s kívánom, hogy legyen szép napod!

Alapjellemzők

Measuring Range:
10Mohm~1000Gohm
Működési Hőmérséklet:
-40 Celsius 1000 Celsius fok
Modell Száma:
UT513
Kijelző Típus:
Digitális
DIY Kellékek:
Elektromos
Vizsgálati Feszültség:
500V/1000V/2500V/5000V
Pontossági Osztály:
0%-20%
Márka Név:
EGYSÉG
Méretek:
103mm * 225mm* 59 mm

A legjobb ajánlatok