.

.

38cm leopárd kormány fedezi a téli plüss sebességváltó fék szett három darabos szett Bézs

38cm leopárd kormány fedezi a téli plüss sebességváltó fék szett három darabos szett Bézs

HUF 6893.10

Készleten
A raktárban.


38cm átmérő kormánykerék adapter Klasszikus stílusú, három darab leopard Permeabilitás : permeabilitás, nagyon jó emberek ülnek a tetején, a test, haj, a felszín alatt a pórusok között a szálak alkotnak egy réteg levegő áramlását, közvetlen érintkezés a bőr, az emberek úgy érzik, többet, nyugodt, kényelmes, puha. Hővezetési ellenállás : jó sűrű gyapjú réteg elismert hamis jó meleg anyag, elsősorban a kiváló szigetelés teljesítményt, valamint légáteresztő. Ezért nem csak a meleg, hanem az is, hogy állítsa be a hideg-meleg.38cm átmérő kormánykerék adapter
Klasszikus stílusú, három darab leopard
Áteresztőképesség : permeabilitás, nagyon jó emberek ülnek a tetején, a test, haj, a felszín alatt a pórusok között a szálak alkotnak egy réteg levegő áramlását, közvetlen érintkezés a bőr, az emberek úgy érzik, többet, nyugodt, kényelmes, puha.
Hővezetési ellenállás : jó sűrű gyapjú réteg elismert hamis jó meleg anyag, elsősorban a kiváló szigetelés teljesítményt, valamint légáteresztő.
Ezért nem csak a meleg, hanem az is, hogy állítsa be a hideg-meleg.
Nedvesség ellenállás : Mert utánzat gyapjú egy csöves szerkezetű, felszívja a nedvességet párás a levegő, hogy száraz az élvezet, különösen alkalmas a nyáron.
Dekoratív : utánzás juh gyapjú fényes minta, szín, erős díszítő, illetve, hogy az autó, nézd Furama drága.
Prémes be a kocsiba vált a világ a modern divat betöltése.
Anyaga : Plüss
mérete : 38cm
Szín : Bézs
A csomag Tartalma : 1 x kormánykerék borító
1 x sebességváltó fedél
1 x kézifék hüvely
Megjegyzés : a fényviszonyok, valamint a különböző kijelzők okozhat a szín, a tárgy, a kép egy kicsit más, mint a valóság. A mérés megengedett hiba +/- 1-3cm.

Alapjellemzők

Elem Típusa:
Kormánykerék & Kormánykerék Csomópontok
Márka Név:
UpperX

A legjobb ajánlatok