.

.

Digitális Ultrahangos Üzemanyag áramlásmérő Ital Áramlásmérő TUF-2000P

Digitális Ultrahangos Üzemanyag áramlásmérő Ital Áramlásmérő TUF-2000P

HUF 162432.00 HUF 172800.00

Készleten
A raktárban.


Digitális Ultrahangos Üzemanyag áramlásmérő Ital Áramlásmérő TUF-2000 P Magas mérési Pontosság Linearitás : jobb, mint 0,5%, Ismételhetőség : jobb, mint 0,2%,Pontosság : jobb, mint 1%
Nem tolakodó mérési
Nem tolakodó, clamp-a jelátalakító, nem nyomásesés, cső nincs zavar.
Széles mérési tartomány
Több típusú jeladó kiválasztása, mérő cső mérete : DN15mm, hogy DN6000mm
Kínai & magyar menü
Kínai & angol kijelző, könnyen kezelhető
Nagy kapacitású akkumulátor
Beépített újratölthető Ni-MH újratölthető akkumulátor biztosítja több, mint 20 óra folyamatos működés
Beépített nyomtató
Beépített mini termikus nyomtató azonnali időzített print funkció
Beépített data logger
Kapcsolat több, mint 20 mérési adatok számítógépes vagy internetes
1.Főbb Jellemzők : Jellemzők Leírása Magas mérési Pontosság Linearitás : jobb, mint 0,5%, Ismételhetőség : jobb, mint 0,2%, Pontosság : jobb, mint 1% - a Nem tolakodó mérési Nem tolakodó, clamp-a jelátalakító, nem nyomásesés, cső nincs zavar. Széles mérési Több típusú jeladó kiválasztása, mérő cső méret tartomány DN15mm, hogy DN6000mm Kínai & angol menü Kínai & angol kijelző, könnyen kezelhető. Nagy kapacitású Beépített újratölthető Ni-MH újratölthető akkumulátor biztosítja több, mint 20 óra folyamatos működés, akkumulátor, Beépített nyomtató Beépített nyomtató azonnali időzített nyomtatási funkció, Beépített data logger Kapcsolat több, mint 20 mérési adatok számítógépes vagy internetes 2.Standard konfiguráció : mainunit 1 közepes átalakító TM1 1 speciális kábel 1 tápkábel 1 hordtáska 1 strecher 1 szalag vonalzó 1 hőpapír 1 használati útmutató 1 ultrahangos csatlakozó 1-es ügynök 3.Választható beállítások : 1.ultrahangos rétegvastagság-mérő 2.meghosszabbítsák kábel 3.meghosszabbítsák hordágyat 4. hőpapír 4.Általános adatok : Elemek műszaki adatok fő egység 1. 2 sort*20 karakteres LCD háttérvilágítás Woking hőmérséklet : -2560 2. Mini hőnyomtató 24 sor karakter kimenet 3. 4*4+2 nyomógombos billentyűzet 4. RS-485 interfész hálózati átalakító opciók TS-1 : kis méret jelátalakító (mágneses) a cső méret DN15-100mm ,folyadék hőmérséklete legfeljebb 110 TM-1 : közepes méret jelátalakító(mágneses) a cső méret DN50-1000mm,folyadék hőmérséklete legfeljebb 110 típusú, folyékony víz, a víz, a tenger ipari szennyvíz -, sav -, lúg folyékony, különböző olajok, stb. folyékony, amely továbbítja hang hullám áramlási sebesség tartomány 0-+/-30m/s pontosság Jobb, mint 1% - os tápegység Beépített újratölthető Ni-MH akkumulátor (20 óra működés), vagy AC 220 V fogyasztás 1,5 W töltési Intelligens töltő AC 220 V súly Nettó súly : 2,5 kg (fő egység) megjegyzések egy nagy szilárdságú hordtáska alkalmas normál, illetve a zord környezet

1. Elfogadjuk, Alipay, a Nyugati Unió, valamint a T/T. Összes hitelkártyát elfogadunk keresztül, biztonságos fizetési processzor LETÉTI.
2. Ha nem tudod pénztár után azonnal árverés közel, kérem, várjon néhány percig, majd próbálja meg újra Kifizetések kell kitölteni, 3 napon belül.
3. Megjegyezte : A vevő a Brazil / Argentin , meg Kell adni a CNPJ (CPF) /ÁFA Nem. mikor érdekében, hogy minket; Az orosz vevők, legyen az ajánlat A Teljes Neve címzett, különben is, ha a cég neve nem áll rendelkezésre, csak személyes, a csomagot lesz kellett szállítani az EMS CSAK Oroszországban.
1. VILÁGSZERTE SZÁLLÍTÁS. (Kivéve, hogy az egyes országok APO/FPO).
2. Megrendelések feldolgozása időben a fizetés után ellenőrzés.
3. Csak az a hajó, hogy a megerősített megrendelés a címeket. A megrendelés cím meg KELL EGYEZNIE a Szállítási címet.
4. SZOLGÁLTATÁS TRANZIT IDŐ, amelyet a fuvarozó, illetve kizárja a hétvégék, ünnepek. Tranzit idő eltérhet, különösen az ünnepek alatt.
5. Miatt raktáron állapota idő különbségek, akkor választhat, hogy a hajó az elemet az első rendelkezésre álló raktár, gyors kiszállítás.
1. Vevő korai megerősítést lesz nagyra értékelik, miután megkapta a tételek.
2. Mivel a visszajelzést, nagyon fontos, hogy a vállalkozás fejlesztés, vagyunk tisztelettel meghívja önt, hogy hagyja el a pozitív visszajelzés, ha te elégedett vagy a termék, illetve szolgáltatás. Csak 1 perc, de ezt az 1 percet a rendkívül fontos jelentőséggel bír számunkra.
3. Akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mielőtt elhagyja a negatív vagy semleges visszajelzést. Fogunk dolgozni, hogy megoldja a problémákat.

Alapjellemzők

Modell Száma:
TUF2000P
DIY Kellékek:
Vízvezeték
Márka Név:
BASDEN
Linearitás:
Jobb, mint 0,5%
Ismételhetőség:
Jobb, mint 0,2%
Pontosság:
Jobb, mint 1%
is_customized:
Yes

A legjobb ajánlatok