.

.

AM2302 DHT22 Digitális Hőmérséklet, illetve a Páratartalom Érzékelő Modul

AM2302 DHT22 Digitális Hőmérséklet, illetve a Páratartalom Érzékelő Modul

HUF 1323.00

Készleten
A raktárban.

Először is, a termék áttekintése
AM2302 Páratartalom Kapacitás Digitális Hőmérséklet, illetve a Páratartalom Modul hőmérséklet, illetve a páratartalom érzékelő kalibrálása digitális jel kimenet. Ez használ egy külön digitális modul megszerzése technológia, illetve a hőmérséklet vagy a páratartalom érzékelő technológia biztosítja, hogy a termékek magas megbízhatóságát, valamint kitűnő a hosszú távú stabilitás. Az érzékelőt tartalmaz, kapacitív érzékelő elem egy nagy pontosságú hőmérséklet mérési elem, valamint egy nagy teljesítményű, 8 bites mikrokontroller csatlakoztatva. Ezért, a termék kiváló minőségű, ultra-gyors reagálás, anti-interferencia képesség, költség-hatékony előnyei. Minden egyes érzékelő kalibrálása egy rendkívül pontos páratartalom kalibrációs kamra. Kalibrálás együtthatók formájában tárolt program a mikrokontroller, az érzékelő belül az észlelési jelfeldolgozás, hogy hívja a kalibrációs együtthatót. Standard egyágyas busz interfész, hogy a rendszer integráció egyszerűbb, gyorsabb. Ultra-kis méret, alacsony fogyasztás, jel átviteli távolság 20 méter vagy annál több, így mindenféle alkalmazások még a legigényesebb alkalmazások a legjobb választás. Termékek a 3-pin (egyetlen busz interfész), hogy megkönnyítse a kapcsolatot. Különleges csomagolás nyújtható szerint a felhasználók igényeinek.
A második, hogy az alkalmazási
HVAC, Párologtató, Vizsgálat, Ellenőrzés Berendezés, Fogyasztási cikkek, Autók, Automatikus Ellenőrzési Adatok Favágók, Háztartási Gépek, Páratartalom Szabályozó, Orvosi, Időjárás Állomás, valamint egyéb kapcsolódó páratartalom érzékelő szabályozza.
A harmadik, a termék kiemeli
Ultra-alacsony energia fogyasztás, átviteli távolság, minden automatikus kalibrálás, a használata kapacitív páratartalom érzékelő, teljesen cserélhető, standard egységes digitális-bus kimenet, kiváló a hosszú távú stabilitás, nagy pontosságú hőmérséklet mérési alkatrészek.
A negyedik, a termék paraméterek
Méret : 40 * 23 mm
Súly : 4g
Feszültség : 5 V
Portok : Digitális kétirányú egy-busz
Hőmérséklet tartomány : -40-80 ± 0.5
Páratartalom tartomány : 20-90% RH ± 2% RH
Platform : , single-chip

Alapjellemzők

Márka Név:
SZFYDOSH
Kimenet:
Váltás Átalakító
Típus:
Páratartalom Érzékelő
Anyag:
polimer
Modell Száma:
AM2302 DHT22

A legjobb ajánlatok